Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Σώρρας: «Ομόλογα» τέλος, πληρώστε τα χρέη με χρήματά σας [Βίντεο]

Με νέο ηχητικό μήνυμα επανεμφανίστηκε ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος παραμένει άφαντος από τον Μάρτιο του 2017, με δύο εντάλματα σύλληψης να εκκρεμούν εις βάρος του. Τέσσερις μήνες μετά το κάλεσμα στους οπαδούς του να επιτεθούν στο καθεστώς με εξώδικα, ο Αρτέμης Σώρρας τούς προτείνει τώρα να λυτρωθούν... πληρώνοντας τις οφειλές τους.

Στο νέο μήνυμα τούς καλεί να πληρώσουν τα χρέη προς τους δημόσιους οργανισμούς και τις τράπεζες με χρήματα και όχι με τα περιβόητα ομόλογα, για να σώσουν την περιουσία τους και τελικά τις ζωές τους. Ανάμεσά τους και τον λογαριασμό της... ΔΕΗΣ, όπως λέει χαρακτηριστικά.
Στο ηχητικό παραλήρημά του τονίζει ότι «τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις θα πρέπει να μεταβούν στα γραφεία της οργάνωσης για να ξεχρεώσουν, αφού η απελευθέρωση όλων - και του ιδίου φυσικά - από το κτήνος κρέμεται από αυτή τη διευθέτηση των οφειλών».
http://www.tovima.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό λέει ο Σώρρας στο ηχητικό απόσπασμα? Γιατί μόνο ‘ένας βλάκας μπορεί να ισχυριστεί το αντίθετο, δηλαδή αυτό μεταδίδουνε τα ΜΜΕ και διαστρεβλώνουν τα Media. Με λίγα λόγια ο Σώρρας ή αλλιώς ‘’απατεώνας’’ μιας και σας αρέσει λέει στο ηχητικό ότι μπορείτε να ξεχρεώσετε τις εφορίες και τις ΔΕΚΟ με 2 τρόπους προκειμένου να μην χάσετε τα σπίτια σας. α) είτε να τα πληρώσετε cash όσοι τα έχετε και αν τα έχετε, β) είτε να έρθετε στα γραφεία των Ε.ΣΥ και να κάνετε εξώδικα με τα οποία να ζητάτε να πληρωθούνε τα χρέη σας από τα Παγκόσμια καταπιστεύματα και τους λογαριασμούς που η Ελλάδα συμμετέχει σε αυτά με την συνθήκη του Βretton Woods. Ακούμε πρώτα και μετά βάζουμε τίτλους, εάν όλοι οι Έλληνες διαβάζανε τα ΦΕΚ που ψηφίζουνε κάθε μέρα οι δοσίλογοι πολιτικοί μας τώρα θα τους είμαι πάρει με τις πέτρες, αλλά έχουμε αράξει στους καναπέδες και στα καφενεία και λόγια παχιά. Το μνημόνιο συρίζετε στην άγνοια του Έλληνα.

Ανώνυμος είπε...

Ηχητικό μήνυμα, με το οποίο καλεί τους υποστηρικτές του να αποπληρώσουν τα χρέη που έχουν σε δημόσιους οργανισμούς και τράπεζες με ...κανονικά χαρτονομίσματα, δημοσιοποιήθηκε πρόσφατα από τον Αρτέμη Σώρρα. Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος, που ηγείται ενός ακροδεξιού μορφώματος ονόματι «Ελλήνων Συνέλευσις», από τότε που εμφανίστηκε επιδίδεται σε μια επιχείρηση μαζικής εξαπάτησης απελπισμένων ανθρώπων - που έχει προβληθεί δεόντως από τα αστικά ΜΜΕ - λέγοντας πως διαθέτει 600 δισ. για να ξεπληρώσει το δημόσιο χρέος και καλώντας τους πολίτες να μην πληρώνουν τα χρέη προς το Δημόσιο και τις τράπεζες. Τώρα με το νέο ηχητικό μήνυμά του που έρχεται τέσσερις μήνες περίπου μετά τις προτροπές για εξώδικα και αποφυγή πληρωμών οφειλών καλεί τους οπαδούς του να πληρώσουν ακόμα και τη ΔΕΗ. Μάλιστα, στο νέο του ηχητικό παραλήρημα, αναφέρει πως η απελευθέρωση όλων και - κυρίως - η δική του κρέμεται από τη διευθέτηση των χρεών...

Πάντως, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά ερωτήματα με αφορμή την «υπόθεση Σώρρα». Για παράδειγμα, θα ήταν λογικό να αναρωτηθεί κάποιος: Γιατί προβλήθηκε τόσο πολύ ο συγκεκριμένος, όταν ξεκίνησε η ιστορία με τα υποτιθέμενα 600 δισ. ευρώ που τα διέθετε για να ξεπληρώσει το δημόσιο χρέος; Ποιους εξυπηρετούσε αυτή η φιλολογία από το 2012 κιόλας, όταν μάλιστα κάποιοι εκκολαπτόμενοι τότε διεκδικητές της εξουσίας μιλούσαν για διαγραφή του χρέους μέσα από αστική διακυβέρνηση; Πώς έφτασε ο Σώρρας και η παρέα του να είναι πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων και να αναπαράγεται ότι οι συγκεκριμένοι μπορούν να ξεπληρώσουν χρέη ελληνικών λαϊκών νοικοκυριών; Ποιους εξυπηρετούσε αυτή η φιλολογία, σε μια περίοδο που πράγματι αυτά τα νοικοκυριά πάλευαν για την επιβίωση και ήταν ευάλωτα σε κάθε πολιτικό ή άλλου τύπου σκιτζή; Απλά θυμίζουμε ότι την ίδια περίοδο, όσοι πρόβαλλαν τον Σώρρα, πρόβαλλαν και τα συσσίτια μίσους των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής, που εμφανίζονταν να ταΐζουν φτωχούς, και άλλα ανάλογα μορφώματα.

Το Προφίλ μας