Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Όταν ο Π. Καμμένος φώναζε στην Κοζάνη πως “Σε επόμενη κυβέρνηση με ΑΝΕΛ, το όνομα των Σκοπίων δεν θα έχει κανένα σύνθετο του όρου Μακεδονία… Όπως ρίξαμε την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, έτσι θα ρίξω και την επόμενη κυβέρνηση αν πάνε να πουλήσουν σπιθαμή ελληνικής γης”-Βίντεο!

Από το Kozanimedia.gr
“Σε επόμενη κυβέρνηση με ΑΝΕΛ, το όνομα των Σκοπίων δεν θα έχει κανένα σύνθετο του όρου Μακεδονία… Όπως ρίξαμε την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, έτσι θα ρίξω και την επόμενη κυβέρνηση αν πάνε να πουλήσουν σπιθαμή ελληνικής γης” φώναζε τρία χρόνια πριν, στις 17 Ιανουαρίου του 2015, από την Κοζάνη και την προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, ο πρόεδρος των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” και σημερινός υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.
Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές και τον μετέπειτα σχηματισμό κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο κ. Καμμένος δήλωνε πως το κόμμα του θα είναι “εγγυητής του ονόματος της Μακεδονίας”.

Δείτε το βίντεο μετά το 30ο λεπτό:





Σήμερα, τρια χρόνια μετά, όταν η κυβέρνηση, στην οποία συμμετέχει το κόμμα του, ετοιμάζεται να συμφωνήσει σε σύνθετο όνομα των Σκοπίων με γεωγραφικό προσδιορισμό που θα περιέχει το όρο “Μακεδονία”, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα…τηρήσει το λόγο του και θα ρίξει την κυβέρνηση, όπως κόμπαζε στην Κοζάνη; Ή θα κάνει μια ακόμη κωλοτούμπα, στο βωμό της παραμονής του στον υπουργικό θώκο;
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα…!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το καλτσον πρόσεχε μην σκίσεις

Το Προφίλ μας