Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Εορτασμός Θεοφανείων 2018 στη λίμνη Πολυφύτου (βίντεο)

Από το cerviwnfrouros.blogspot.com
Με  ιδιαίτερη  λαμπρότητα  εορτάστηκαν και φέτος  6  Ιανουαρίου 2018 τα Θεοφάνεια  στην Λίμνη  Πολυφύτου. Στο πλωτό λιμανάκι που βρίσκεται δίπλα από την Υψηλή Γέφυρα Σερβίων και στεγάζονται οι εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Κ τελέστηκε ο καθιερωμένος καθαγιασμός των υδάτων.
   Παρουσία του Μητροπολίτου Σερβίων και Κοζάνης  κ. Παύλου , επισήμων ,
αρχών και μεγάλης προσέλευσης του κόσμου με σύμμαχο και τον καλό καιρό ,  πραγματοποιήθηκε η ρίψη του Τιμίου Σταυρού. Πέντε ήταν και φέτος οι τολμηροί ( μεταξύ αυτών μια κοπέλα ) που βούτηξαν στα παγωμένα νερά της Λίμνης  για να πιάσουν τον σταυρό. Το παρόν έδωσαν φέτος  και αθλητές του Ν.Ο.Κ με τα κανό καγιάκ  όπου περικύκλωσαν τον χώρο της τελετής ως  ένδειξη σεβασμού και τιμής στην ημέρα. Ολοκληρώνονται έτσι και φέτος οι εορτές του δωδεκαημέρου .                                 
                           Χρόνια  Πολλά  στις  εορτάζουσες  και  εορτάζοντες και καλή φώτιση.
                                     Ακολουθεί το βίντεο της τελετής:     
ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΛΙΜΝΗ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ 2018 BINTEO HD  

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμπληρώνω πιο δίπλα σε 10 χλμ βρίσκονται τα Σέρβια, σε 8 χλμ βρίσκεται ο Βελβεντός, σε 18 χλμ βρίσκεται η Κοζάνη, σε 132 χλμ βρίσκεται η Θεσσαλονίκη, σε 442 βρίσκεται η Αθήνα, και πάνω στο λόφο το Εκμετσούζ(η Νεράιδα).
Καταλάβατε που βρίσκεται το λιμανάκι Νεράιδας;
Μην ντρέπεσαι όλα αυτά έχουν ένα και μόνο όνομα "ΝΕΡΑΪΔΑ"

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ μια διόρθωση: όχι κανό καγιάκ αλλά σκιφ ονομάζονται οι βάρκες της κωπηλασίας.

Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

8:02 για ψάξου καλύτερα.Όλο μπούρδες γράφεις. Εκτός από άσχετος σε θέματα Ιστορίας του τόπου , θα μας βγάλεις και δικές σου μονάδες μέτρησης . Τώρα πως τα 3 ,5-4χλμ έγιναν 10 και το Βελβεντό ποιό κοντά από τα Σέρβια είναι αποτέλεσμα βλακείας.

Ανώνυμος είπε...

Ιστορικέ αναλυτή η ζήλια και ο φθόνος για την Νεράιδα και το Βελβεντό σε βγάζει εκτός εαυτού.

Ανώνυμος είπε...

7:45 είσαι ανιστόρητος διασπείρεις ψεματα ανακρίβειες και προσπαθείς να βάλεις κοινωνίες να διχαστουν. Πως θα χαρακτήριζες έναν τέτοιο άνθρωπο? Δεν ξέρω εσύ εγώ Κατσαπλια, και όπως λεν στο χωριό μου αει σιαπερα δεν περνάν σε εμας αυτά.

Ανώνυμος είπε...

φρουρέ αν νομίζεις ότι έτσι προβάλεις τα σερβια εισε γελασμένος . για να μάθεις να προβάλεις πηγαινε στον πρόεδρο της νεράιδας να σε μάθεις τι εστι προβολή

Ανώνυμος είπε...

Ιστορικέ ερευνητή διαβάζω τα σχόλια σου κάθε φορά που ο Πρόεδρος Νεράιδας κάνει ανάρτηση για το χωριό του.
Αυτό που βλέπω είναι σε αντίθεση με τον Πρόεδρο γράφεις ανώνυμα γιατί φοβάσαι ή ντρέπεσαι για το όνομά σου, εκπέμπεις μίσος χωρίς επιχειρήματα για να τεκμηριώσεις την άποψη σου, το μόνο που επικαλείσαι είναι την λέξη ιστορία, έ λοιπόν χεσ....με με την ιστορία σου.
Ι.Π.

Ανώνυμος είπε...

8:55 Καταρχάς δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τον ιστότοπο και τα παιδιά του φρουρού. Είμαι Σερβιώτης αγαπώ τον τόπο μου και γ αυτό σχολιάζω. Είσαι μεγάλος λασπολόγος και αυτή την στιγμή επιτίθεσαι σε μια προσπάθεια συντοπιτων μου με ύπουλο τρόπο και βρώμικο.Μήπως να ελέγχεις εσύ τα άρθρα πριν τα αναρτήσουν ? Αν έχεις οποιαδήποτε απορία να πας και να τους την εκφράσεις.Εγώ ένα θα τους πω παιδιά συνεχίστε έτσι δυναμικά και έντιμα την προσπάθεια σας και αφήστε κάτι καραγκιοζακια να γραφουν στα @@ την ιστορία είναι απλά Κατσαπλιαδες τίποτα άλλο.

Ανώνυμος είπε...

6 06 μην εκνεύριζε σε θα πάθεις κάτι και θα το έχω βάρος χαλάρωσε και μάθε γεωγραφία και εγώ σερβιωτης ειμε, δεν το έχεις το προνόμιο αυτό μόνο εσύ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

8:02 7:45 8:55 2:29 9:07 12:55 ΑΥΤΉ Η ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΣΤΗ. ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ , ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

2 44 μάθε γεωγραφία και άσε τι απειλές δεν σε παίρνει

Το Προφίλ μας