Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Εναρξη εορτών Χριστουγέννων - Αναμα φωτισμού Φάτνης Νεράιδας

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μραβο στον πρόεδρο και στης γυναίκες της Νεράιδας

Ανώνυμος είπε...

Σας πήρανε οι χαρές εκεί στην Νεράιδα, όταν Συνέλληνες μας χάνουνε τα σπίτια τους για 30.000 ευρώ χρέος στις εφορίες, όταν συμπολίτες μας τρώνε από τα σκουπίδια. Μπράβο Πρόεδρε.

Ανώνυμος είπε...

Οι φωτιζόμενοι μάγοι από το Δημαρχείο Σερβίων δεν ήταν? Σε κάτι παλιές φωτογραφίες τους βλέπω τώρα, πώς φτάσανε στην Νεράιδα?

Ανώνυμος είπε...

φίλε 4¨44 έχεις χρόνια να ερθης στη Νεράιδα εσύ χάνεις

Ανώνυμος είπε...

πολύ μιζέρια βγάζεις ρε αδελφέ 4 42 αν πιστεύεις ότι με το να μην ανάψουν την φάτνη θα γλίτωνε έστω και ένας φράχτης από τα κοράκια να ει σε σίγουρος ότι δεν θα άναβε κανένα λαμπάκι ο πρόεδρος

Ανώνυμος είπε...

6 Δεκεμβρίου 2017 - 5:46 μ.μ.

Και ο Χριστός ταπεινός σε φάτνη ήρθε και εμείς το κάναμε Life Style τα χρήματα που δαπανούνται αυτές τις ώρες που γράφουμε θα μπορούσανε να δοθούνε σε άπορες οικογένειες αλλά όταν όλοι θέλουνε δημοσιότητα αυτά συμβαίνουνε.

Ανώνυμος είπε...

Πόσα χρήματα δαπανήθηκαν δηλαδή νομίζεις που θα μπορούσαν να δοθούν σε άπορες οικογένειες; Μπράβο Ξενοφών! Καλά κάνεις κι εσύ και οι γυναίκες της Νεράιδας. Βάλατε τα γυαλιά σε όλα τα χωριά και στα Σέρβια.

Ανώνυμος είπε...

Ακου φίλε, μάλλον τον Ξενοφών δεν τον ξέρεις, γιαυτό γράφεις μακακίες για σπίτια και απόρους.
Πρόεδρε κράτα γερά μέχρι τώρα παίρνεις άριστα άστους να γράφουν κατά βάθος σε παραδέχονται η ζήλια τους γίνεται μίσος

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρόεδρος Νεράιδας είναι ένας από τους Προέδρους που δουλεύει πολύ και έκανε την Νεράιδα υπόδειγμα δηλαδή εσείς τι θέλετε να τα παρατήσει να την αφήσει στο έλεος του Δήμου

Ανώνυμος είπε...

Παντως απο τον καταπατητη ειναι ενα εκκατομυριο καλλυτερος

Ανώνυμος είπε...

Αγύριστα κεφάλια είστε που δεν καταλαβαίνετε, όσα λεφτά και να δαπανήθηκαν που είναι πάνω από 100 ευρώ θα μπορούσανε να δοθούνε σε φτωχές οικογένειες μέρες Άγιες που είναι

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ 3.58. ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΦΤΩΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ; ΠΑΣ ΚΑΛΑ; ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΝΕΡΑΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΝΕΡΑΙΔΑ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΠΟΛΥ.

Ξενοφών Βαΐζογλου είπε...

Αγαπητέ φίλε επειδή βλέπω επιμένεις και επαναλαμβάνεις την πρότασή σου για τα έξοδα διακόσμησης που έχουν γίνει ενόψει Χριστούγεννα, αυτό που μπορώ να πω είναι το Κοινωνικό έργο δεν διατιμπανίζεται εκτός αν θέλεις να προβάλλεις τον εαυτό σου.
Οι φιγούρες αγοράστηκαν όταν ακόμη η Νεράιδα ήταν Κοινότητα, οι οποίες διατηρούνται ακόμη σε καλή κατάσταση.
Τα υπόλοιπα άλλα επισκεύασθηκαν και άλλα είναι χορηγίες κατοίκων.

Το Προφίλ μας