Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Άγνωστοι διέρρηξαν στο δημαρχείο Σερβίων-Η αστυνομία ερευνά εξονυχιστικά το χώρο

Μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν οι εργαζόμενοι, αλλά και το πολιτικό προσωπικό του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού νωρίς το πρωί της Δευτέρας, καθώς διαπίστωσαν έκπληκτοι πως άγνωστοι, πιθανότατα αργά το βράδυ της Κυριακής, είχαν διαρρήξει το δημαρχείο που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της πόλης!
Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και ενημερώθηκε το Α.Τ. Σερβίων, ενώ λίγο αργότερα στο σημείο έφτασαν άντρες της Ασφάλειας Κοζάνης, αλλά και ο ιδιος ο αστυνομικός διευθυντής Χαράλαμπος Θεοχάρης, που ερευνούν εξονυχιστικά το χώρο, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί κάποια κλοπή, αν και υπήρχαν χρήματα στο χώρο, κάτι που προβληματίζει τις αστυνομικές αρχές, ως προς τα κίνητρα της διάρρηξης.
kozanimedia.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΨΑΧΝΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ

Ανώνυμος είπε...

Όποιος το έκανε αυτό ήταν πολύ χαζός.. οποίος έχει θέμα με τον δήμαρχο πάει και του τα λέει μπροστά ολοι έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε κριτική στον (ίσως πιο άχρηστο) δήμαρχο που έχει περάσει ποτέ από αυτον τον τόπο αλλά δεν έχει κανένα δικαίωμα να κάνει ζημιές.. δηλαδη μάγκα η μάγκες (αν ήταν παραπάνω από ένας) που πήγες και έκανες ζημιά στο δημαρχείο θα σ'αρεσε αν είχες προβλήματα με κάποιον να έρθει το βράδυ και να σου σπάσει το αμάξι αντί να έρθει να σε αντιμετωπίσει σαν άντρα προς άντρα??? Ελπίζω να σε (η να σας) πιασουν και να δω μετά με τι μούτρα θα κυκλοφορείτε έξω... Αλήτες....

Ανώνυμος είπε...

Ναι 5.20 έχεις δίκιο τα κόκινα στριγκακια έψαχναν να τα ξαναφορέσουν. Έχει εκλογές το επιμελητήριο.

Το Προφίλ μας