Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στα Σέρβια

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 στα Σέρβια (Δημαρχείο, Αίθουσα Δ.Σ.)   στις 6:30μ.μ. στην εκδήλωση όπου θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα και οι υποψήφιοι του Συνδυασμού «σύγχρονο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ» για τις εκλογές του ΕΒΕ Ν. Κοζάνης.

1 σχόλιο:

NEWS BURN είπε...

Προς την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
Είμαστε μια ομάδα απλών επιχειρηματιών που αποτελείτε από ανθρώπους της καθημερινότητας και της επιβιώσεις των επιχειρήσεων μας. Δεν κάνουμε αντιπολίτευση δεν είμαστε ταγμένοι κάπου, όπως θα επιθυμούσατε για να έχουμε αντίλογο και αντιπαράθεση, είμαστε το τονίζω για άλλη μια φορά, απλή επιχειρηματίες μικρής εμβέλειας και μοχθούμε και αγωνιζόμαστε για την απλή επιβιώσει των μικρών επιχειρήσεων μας .
Θέλουμε να θέσουμε τον προβληματισμό μας
Σε λιγότερο από μια εβδομάδα θα πάμε όλοι εμείς να εκλέξουμε με την ψήφο μας, την διοίκηση του νέου ΕΒΕ Δυτικής Μακεδονίας, με τα δεδομένα του κάθε επιχειρηματία, και την ελευθερία της ψήφου, ώστε να δημιουργήσουμε την διοίκησή αυτού του φορέα. Άποψη μας είναι, ότι δεν θα έπρεπε, ο Άρχων της οποιαδήποτε περιφέρειας να αφήνει υπόνοιες, ερωτήματα, προβληματισμούς, και να κατευθύνει άθελά του, θέλουμε να πιστεύουμε ακόμα, τον απλό επιχειρηματία για την ψήφο του. Ας αφήσουμε τον καθένα να επιλέξει αυτός, ποιος τον αντιπροσωπεύει και ποιος αυτός θεωρεί ότι είναι ο ικανότερος των περιστάσεων για να αναλάβει αυτό το βαρύ φορτίο της διοίκησης του ΕΒΕ. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα των επιχειρήσεων, έχουμε όλοι μας προβλήματα και σοβαρά θέματα για να λύσουμε στο μέλλον. Εδώ θέλουμε το ΕΒΕ εδώ θέλουμε τον πρόεδρο του ΕΒΕ όποιος και αν είναι αυτός, εδώ θέλουμε την συνεργασία της περιφερείας, μην τα ισοπεδώνεται όλα, δεν είναι κομματικές εκλογές είναι εκλογές δίκες μας δεν είναι δίκες σας εδώ θέλουμε τον περιφερειάρχη, εδώ θέλουμε τους συμβούλους, εδώ θέλουμε την διοίκηση του ΕΒΕ ανεξάρτητη, και όχι κατευθυνόμενή, θέλουμε τους επιχειρηματίες ενωμένους μην τους αποπροσανατολίζετε μην τους καθοδηγείτε και μην τους διασπάτε. Είμαστε έτοιμη Κ. Περιφερειάρχη μας για να αντιμετωπίσουμε όλες της δυσκολίες της επιχειρηματικότητας μείνετε αμέτοχος όταν σας χρειαστούμε σας θέλουμε διπλά μας.

Το Προφίλ μας