Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Οι επ.. αλιείς ενάντια στις Αθλητικές Δραστηριότητες.

Σήμερα οριοθετήθηκαν οι ψαρεύτρες για τον αγώνα αθλητικής αλιείας κυπρίνου που θα ξεκινήσει αύριο 4 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 5 Νοεμβρίου. Για την διευκόλυνση των αθλητών και των επισκεπτών παραθέτουμε το σχεδιάγραμμα με τις αριθμημένες ψαρεύτρες. Εκ των προτέρων θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους διαγωνιζόμενους για την ύπαρξη επαγγελματικών αλιευτικών εργαλείων στο πεδίο του αγώνα. 
  Σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής αλιείας(Ε.Ο.Υ.Δ.Α.) απαγορεύεται οποιαδήποτε αλιευτική δραστηριότητα στο πεδίο διεξαγωγής του αγώνα για το διάστημα δύο εβδομάδων πριν από την έναρξη του. Η άδεια  διεξαγωγής του αγώνα που μας ενέκρινε η Π.Ε. Κοζάνης βασίζεται στον κανονισμό αθλητικής αλιείας της Ε.Ο.Υ.Δ.Α. 
  Μετά την έγκριση του αγώνα, γνωρίζοντας τους δύσκολους οικονομικούς καιρούς που περνάμε όλοι, γνωστοποιήσαμε τηλεφωνικά στο τμήμα αλιείας της Π.Ε. Κοζάνης και τον Σύλλογο Επαγγελματιών Αλιέων πως δεν έχουμε την απαίτηση να σταματήσει η αλιεία στο συγκεκριμένο κομμάτι της λίμνης για δύο εβδομάδες παρά μόνο για δύο μέρες πριν τον αγώνα. Με λύπη διαπιστώσαμε πως μέχρι και μερικές ώρες πριν τον αγώνα η επαγγελματική αλιεία συνεχίζετε στο σημείο του αγώνα χωρίς να υπάρχει καμία σέβαση απέναντι στο σύλλογο μας και σε όλους τους διαγωνιζόμενους. Η λίμνη Πολυφύτου δεν είναι τσιφλίκι κανενός. Οι ψαρεύτρες τοποθετήθηκαν με επιφύλαξη στα όποια κενά βρέθηκαν ανάμεσα στα μπουκάλια και τα παγούρια που χρησιμοποιούν η επαγγελματίες αλιείς για τη σήμανση των εργαλείων τους.
  Προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις, κάνουμε έκκληση προς όλους τους αρμόδιους φορείς να παρέμβουν για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

 Με τιμή το Δ.Σ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και όμως το είδαμε και αυτό να πρέπει οι επαγγελματίες αλιείς να μαζέψουν τα εργαλεία τους για να κάνουν οι ερασιτέχνες το χόμπι τους χωρίς καν να αναφέρεται σε καμία απόφαση της πε ΚΟΖΆΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς οι αλιείς το θεωρούν τσιφλίκι τους, και πολλοί τους χαϊδεύουν.... μόνο αυτοί στη λίμνη και κανένας άλλος. Τουλάχιατον αυτό δείχνει ο πρόεδρός τους

Ανώνυμος είπε...

Οι επαγγελματίες καλά θα κάνουν, αν πραγματικά νοιάζονται για τη λιμνη, να βγάλουν τα νταούλια και να βάλουν οξυγονωτές. Τελειώνει το οξυγόνο κύριοι,Θα ψοφήσουν τα ψάρια!!!

Το Προφίλ μας