Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Ο Μπαλαούρας και ο πρωθυπουργός της Ευρυτανίας

Του Μάνου Βουλαρινού, athensvoice.gr
Μια αστεία και μια σοβαρή πλευρά ενός αποσπάσματος μιας συνεδρίασης της Βουλής
Η αστεία πλευρά του βίντεο που θα δείτε πιο κάτω είναι αυτή:
Παρακολουθώντας την χαρούμενη παρέα του Αλέκση βασανίζεσαι ψυχικά αλλά μαθαίνεις. Έτσι έμαθα οτι ο κύκλος έχει 720 μοίρες, οτι η ουρά ενός ζώου στα αγγλικά λέγεται queue και ότι ο Οδυσσέας έκλεισε τα αυτιά του στις σειρήνες. Το τελευταίο που έμαθα ήταν ότι η Ευρυτανία είναι ανεξάρτητο κράτος, έχει κόμμα των Εργατικών και πως κάποια στιγμή πρωθυπουργός της ήταν κάποιος ονόματι Κόλντο Μπράουν.
Η σοβαρή πλευρά του βίντεο που θα δείτε πιο κάτω είναι αυτή:

Ο Μάκης ο Μπαλαούρας είναι ένας από τους 300 βουλευτές. Είναι ένας από τους ανθρώπους που αποφασίζουν για το μέλλον της χώρας που ζεις. Για το μέλλον το δικό σου και των παιδιών σου. Κάνει μια πολύ σοβαρή δουλειά που, αν μη τι άλλο, απαιτεί μια πλήρη αντίληψη της πραγματικότητας.
Ο Μάκης ο Μπαλαούρας έλαβε στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο μια επιστολή που έλαβαν και εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι άνθρωποι. Ήταν μια επιστολή που ενημέρωνε για την εκστρατεία του Γκόρντον Μπράουν εναντίον των φορολογικών παραδείσων. Ήταν μια από αυτές τις επιστολές που λαμβάνει κάθε άνθρωπος που έχει χρησιμοποιήσει μια υπηρεσία σαν την avaaz. Ήταν ένα μέιλ που το έλαβα κι εγώ.
Ο Μάκης ο Μπαλαούρας νομίζει πως ο Γκόρντον Μπράουν του έστειλε προσωπική επιστολή για το ζήτημα των φορολογικών παραδείσων και την εκστρατεία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας