Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση «Κοζάνη Ανοιχτή Καινοτομία», παρουσία της Φ. Αγραφιώτη και του Π. ΚαρυπίδηΜε την εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση «Κοζάνη Ανοιχτή Καινοτομία» στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης, το απόγευμα του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου 2017.
Η συγκεκριμένη δράση ξεκίνησε στις 21 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή αρκετών φοιτητών και 11 επιχειρήσεων.
Κατά τη διάρκεια του «Κοζάνη 2017 – Ανοιχτή Καινοτομία» οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν ανέθεσαν πραγματικές επιχειρηματικές προκλήσεις ανάπτυξης και διαμόρφωσης νέων προϊόντων και υπηρεσιών, όπου εντοπίστηκαν και επιλύθηκαν προβλήματα και αστοχίες ως προς την επιτυχή αποδοχή του από την αγορά.
Η συγκεκριμένη δράση ήταν μια πρωτοβουλία του Δήμου Κοζάνης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, το Επιμελητήριο Κοζάνης, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Μακεδονίας και την ΑΝΚΟ-Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας.
Στη συγκεκριμένη εκδήλωση που παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της δράσης, συμμετείχε η καταξιωμένη επιστήμονας κα. Φωτεινή Αγραφιώτη (τεχνολογία πιστοποίησης καρδιακού παλμού «HeartID») και ο κ. Πέτρος Καρυπίδης, ιδρυτής της επιχείρησης «Ecoblueberries».

 KOZANILIFE.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας