Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Σύγχρονο Επιμελητήριο: Τηλεοπτικές συζητήσεις με αφορμή τις εκλογές του Επιμελητηρίου Κοζάνης

Ο συνδυασμός «σύγχρονο Επιμελητήριο» πιστός στην πάγια τακτική του για ενημέρωση σε όλα τα επίπεδα δημοσιοποίησε έγκαιρα το προεκλογικό του πρόγραμμα ώστε οι επιχειρηματίες που θα ψηφίσουν για τη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου να γνωρίζουν εκ των προτέρων τις προτάσεις του. Το σύνθημα είναι: «Όλα στο φως, τίποτε στο σκοτάδι». Οι προτάσεις αυτές αποτελούν το πλαίσιο δράσεων και διεκδικήσεων για την επόμενη θητεία στοχεύοντας στη δημιουργία ενός πραγματικά σύγχρονου επιμελητηρίου. Με βάση το πρόγραμμα αυτό θα κριθούμε την επόμενη φορά.
Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, και επιθυμώντας να γνωρίσουν οι επιχειρηματίες τις προτάσεις και δεσμεύσεις όλων των συνδυασμών που διεκδικούν την ψήφο τους, προτείνουμε την πραγματοποίηση 3 τηλεοπτικών συζητήσεων, μία σε κάθε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, με εκπροσώπους των συνδυασμών που κατέρχονται στις επιμελητηριακές εκλογές την προτελευταία εβδομάδα. Τρεις δημοσιογράφοι, ένας από κάθε τηλεοπτικό σταθμό, θα επιμεληθούν τις ερωτήσεις σκοπεύοντας να «εκθέσουν» τους υποψηφίους προέδρους στο τηλεοπτικό κοινό της περιοχής μας οι οποίοι δικαιούνται να γνωρίζουν το τι και το πώς από πριν.
Οι δημοσιογράφοι που θα αναλάβουν την διεξαγωγή των συζητήσεων αυτών προτείνουμε να συνεννοηθούν στις θεματικές ενότητες στις οποίες, μέσω των ερωτήσεων τους θα κληθούν να απαντήσουν οι ερωτώμενοι. Προσωπική μας θέση είναι πως τρεις θεματικές ενότητες είναι αρκετές ώστε να γίνει μία συζήτηση σε βάθος για την κάθε ενότητα. Προτείνεται επίσης να υπάρξει η δυνατότητα 2-3 ερωτήσεων των ερωτώμενων μεταξύ τους πριν το τέλος της κάθε συζήτησης.
Η ενημέρωση των επιχειρηματιών που θα ψηφίσουν στις επιμελητηριακές εκλογές θα πρέπει να αποτελεί πρώτιστο μέλημα όλων των συνδυασμών και θα αποτελούσε ευχάριστη έκπληξη αν και οι άλλοι συνδυασμοί  προσέτρεχαν στην πραγματοποίηση της πρότασής αυτής για το καλό της περιοχής και την θωράκιση του κύρους του Επιμελητηρίου την επόμενη μέρα. Αναμένουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας