Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Σύγχρονο Επιμελητήριο Νίκος Σαρρής: Η παρουσίαση υποψηφίων και προγράμματος στη Σιάτιστα (video)

Σε στοχευμένες δράσεις και ενέργειες που σχετίζονται με τον κλάδο της γούνας αναφέρθηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού ΄΄σύγχρονο Επιμελητήριο΄΄ Νίκος Σαρρής στην ομιλία του και στην εκδήλωση παρουσίασης υποψηφίων και προγράμματος
που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο ιστορικό Τραμπάντζειο Γυμνάσιο Σιάτιστας. Ο κ. Σαρρής ανέπτυξε στοιχεία του προγράμματος που αφορούν έναν κατεξοχήν εξωστρεφή κλάδο όπως είναι η γούνα ενώ ταυτόχρονα παρουσίασε το πλάνο διασύνδεσής της με τον πολιτισμό και την τοπική παράδοση. «Δεν ενδιαφερόμαστε να κερδίσουμε απλώς το Επιμελητήριο.
Θέλουμε να μεταμορφώσουμε το Επιμελητήριο σε ένα ζωντανό κύτταρο επιχειρηματικότητας για το οποίο θα είναι περήφανη, όχι μόνο ο νομός μας, αλλά και ολόκληρη η Δυτική Μακεδονία.» τόνισε ο κ. Σαρρής ο οποίος παρουσίασε επίσης το σχέδιο δράσης για την επιχειρηματικότητα στο Βόϊο.
 Πριν από την κεντρική εκδήλωση στη Σιάτιστα είχε προηγηθεί η επίσκεψη του κ. Σαρρή στην τοπική αγορά, οι συναντήσεις με τους εμπόρους και καταστηματάρχες καθώς και στις βιοτεχνίες και επιχειρήσεις γούνας στην ευρύτερη περιοχή του Βοΐου.

sa


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας