Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Ανέστης Δαλακούρας από την Εθνική βόλεϊ ο 19ος Συμβατός δότης


Δαλακούρας Ανέστης: η χαρά μου ήταν μεγάλη, ήθελα να πάω να δώσω άμεσα μόσχευμα. Θέλω να βοηθάω τους συνανθρώπους μου, μου αρέσει οι άνθρωποι να έχουν αλληλεγγύη και να βοηθούν ο ένας τον άλλο.
Σαν αθλητής έχω μάθει να αγωνίζομαι διεκδικώντας την ικανοποίηση της νίκης, αλλά και να έχω ποιότητα ζωής όπως και όλοι οι άνθρωποι του περιβάλλοντος μου αλλά και όλοι οι άνθρωποι στη γη.
Μακάρι να σωθεί ο άνθρωπος που θα πάρει από μένα το μόσχευμα και να γνωριστούμε κάποια στιγμή, νομίζω ότι θα είναι από τις πολύ λίγες στιγμές τις ζωής μου.
Πώς να ανακοινώσω την 19  συμβατότητα;  Μόνο με τα λόγια του τυχερού και πάνω από όλα Ανθρώπινου Αθλητή.
            Τον Ιούνιο του 2016 η Εθνική ομάδα βόλεϊ δεν έδειξε μόνο το αθλητικό της ανάστημα, αλλά έδειξε και απέδειξε την Ανθρωπιά αυτών των παιδιών, αυτών των Αθλητών. Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα να γίνουν δότες Μυελού των Οστών και να που σε λιγότερο από 1,5 χρόνο ο Ανέστης ο Δαλακούρας βρέθηκε συμβατός! Ενθουσιασμένος! Και ελπίδα ζψής για ένα συνάνθρωπο.
           
Εμείς ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι όσοι διαβάζουν αυτές τις δημοσιεύσεις θα κινητοποιηθούν και θα γίνουν δότες Μυελού των Οστών (όσοι δεν έχουν γίνει) και μακάρι να έχουν την τύχη και την ευλογία να είναι αυτοί οι επόμενοι συμβατοί δωρητές Ζωής!
Χάρισε Ζωή - Νίκησε τη λευχαιμία

Για το Δ.Σ.
                         Ο Πρόεδρος                                                    Η Γραμματέας


                Τσαουσίδης Θεόδωρος                                                Διγκόλη Ζωή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας