Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Τα αποτελέσματα σε Σέρβια και Βελβεντό στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στη ΝΔ

Σέρβια
Ψήφισαν 312
Έγκυρα 310
Λευκά 2
Ε. Μεϊμαράκης 171
Κ. Μητσοτάκης 139



Βελβεντό
Ψήφισαν 89
Ε. Μεϊμαράκης 55
Κ. Μητσοτάκης 34

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο τζημερος κι ο πορτοσαλτε πανηγυριζουν! Να υποθεσω κι ο ai-vres (κρυφα);;;

Ανώνυμος είπε...

pios sthrixe ton mhtsotaki kai hr8e deyteros sthn perioxh mas .....xaxaxa

Ανώνυμος είπε...

ΚΛΕΜΕΝΟ ΑΠΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ ΦΕΙΜΠΟΥΚ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ
εάν κάτι θαυμαζω στους διάφορους μητσοτάκηδες (δεν είναι οικογένεια, είναι άποψη ζωής) είναι η ικανότητά τους- ενώ έχουν πληρώσει τα ακριβότερα ιδιωτικά σχολεία- να μας μιλάνε με τις ώρες για τα προβλήματα της δημόσιας παιδείας

Ανώνυμος είπε...

Να ετοιμαζομαστε για γλεντια στη δημοσια παιδεια ετσι και βγουν τα σκυλια αυτα στην εξουσια. Μονο απο κει απολυσεις σιγα μην πειραξουν κανεναν που μπηκε με μεσο στο δημο η κανενα ενστολο. Ολοκληροι κλαδοι θα πανε για απολυση και χιλιαδες σχολεια θα κλεισουν. Αυτες τις μεταρρυθμισεις ονειρευονται.

Ανώνυμος είπε...

Άνω των 60 ετών ήταν ο μέσος όρος των ψηφοφόρων που έδωσε το παρών στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία το 2,55% είναι ηλικίας μεταξύ 18 και 32, ενώ το 9,02% είναι άνω των 80 ετών.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο Δημήτρης Κοτταρίδης, το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ξεκινήσει ήδη την ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος, δίνοντας έμφαση και στα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Η συνολική λίστα των 404.078 ψηφοφόρων που γράφτηκαν κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου στο κόμμα, έχουν μέσο όρο ηλικίας τα 61,4 έτη, με το 37,2% να είναι άνω των 70 ετών. Είναι χαρακτηριστικό πως μόλις το 2,55% είναι ηλικίας μεταξύ 18 και 32 ενώ το 9,02% είναι άνω των 80 ετών.

Εντύπωση μάλιστα προκαλεί το γεγονός ότι από τους 55 χιλιάδες ψηφοφόρους που είχαν ψηφίσει στις εκλογές της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ στις ανοιχτές διαδικασίες που είχαν λάβει χώρα το 2010 και το 2013, στις εκλογές αυτές συμμετείχε μόλις ο ένας στους πέντε.

Τα παραπάνω στοιχεία έχουν προκαλέσει τον προβληματισμό του νέου προέδρου της ΝΔ, αφού η συμμετοχή των νέων αποκαρδιωτική.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΛΠιΔΑ χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαα

Το Προφίλ μας