Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Ευχαριστήρια επιστολή του Αθλητικού Συλλόγου Ερμής Πλατανορρεύματος για χορηγία

Το Δ.Σ. του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΜΗΣ ΠΛΑΤΑΝΟΡΡΕΥΜΑΤΟΣ αισθάνεται την υποχρέωση και την ανάγκη να εκφράσει ομόφωνα και δημόσια τις ευχαριστίες του στις επιχειρήσεις ΤΖΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ & ΝΙΚΗ Ο.Ε (οικοδομικά υλικά) Σέρβια, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (κάβα ποτών) Σέρβια, ΤΑΒΕΡΝΑ «ΡΕΜΒΗ» Βελβεντό, ΖΑΧΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΣ (λιπαντικά - ανταλλακτικά) Σέρβια, ΝΑΪΑΔΕΣ (κέντρο διασκέδασης) Σέρβια, ΗΛΜΑΚ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (ηλεκτρικά είδη) Σέρβια, για την χορηγία του αθλητικού υλικού όλων των ποδοσφαιριστών για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, τον ΣΤΑΜΚΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ από τη Γαλλία για την οικονομική ενίσχυση των 1000, το δάσκαλο του χωριού κ. Λαμπρόπουλο Κώστα για τη χορηγία της πρωτοχρονιάτικης πίτας,...
το Μορφωτικό Όμιλο Πλατανορρεύματος για την οικονομική ενίσχυση των 590 για την κάλυψη του λεωφορείου για τους εκτός έδρας αγώνες του Β’ γύρου του πρωταθλήματος, τους μουσικούς ΘΑΝΟ ΤΖΙΚΑΝΟΥΛΑ και ΖΑΧΟ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟ που θα παίξουν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30/01/2016 καθώς και όλους τους συγχωριανούς που ενίσχυσαν οικονομικά την ομάδα για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Οι αξιέπαινες αυτές πράξεις έχουν ιδιαίτερη σημασία δεδομένης της οικονομικής κρίσης που έχει επηρεάσει βαθύτατα όλη την κοινωνία και τον αθλητισμό ενισχύουν ηθικά την αθλητική μας προσπάθεια.
Με την ενέργειά σας συμβάλλετε στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας να συνεχίσει να λειτουργεί προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας.
Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά, υγεία και ευτυχία.

ΤΟ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας