Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Eμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας: κλείσιμο των εμπορικων καταστημάτων κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου Πέμπτη 4/2/16

«Η Εθνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, με γνώμονα ότι το ασφαλιστικό αποτελεί κορυφαίο εθνικό θέμα για εμάς τους εμπόρους, τις οικογένειές μας και το μέλλον των επιχειρήσεών μας, αποφάσισε ομόφωνα το καθολικό κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων στις 4 Φεβρουαρίου 2016.
Με τον τρόπο αυτό θέλουμε να εκφράσουμε την αγωνία μας για όλους τους συναδέλφους μας, ασφαλισμένους στον ΟΑΕΕ.
 Πρέπει η κυβέρνηση και οι δανειστές να αντιληφθούν ότι εκπροσωπούμε έναν κλάδο εξαντλημένο, υπό οικονομική επίθεση και στα όρια του οριστικού λουκέτου, ανίκανο να δεχτεί υπέρμετρη ασφαλιστική εισφορά και φορολογία εισοδήματος». Ως εκ τούτου, ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας – Εορδαίας, αντιδρώντας στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, καλεί τα μέλη του και όλους τους επαγγελματίες να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου στις 10:00 στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας, ενάντια σε έναν μη βιώσιμο και αντιαναπτυξιακό Νόμο!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ
Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στο Πανεμπορικό Συλλαλητήριο της ΕΣΕΕ στην Αθήνα την Πέμπτη 4-2-2016, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας στο τηλέφωνο: 2463027265 & 6970999903 έως και τις 01/02/2016, προκειμένου να εξασφαλιστεί εγκαίρως η δωρεάν μετακίνησή τους».
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
                              Ο Πρόεδρος                                             Η Γεν. Γραμματέας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ                        ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΑΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας