Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΤΑ Ν. Κοζάνης: Kαταλήψεις των δημαρχείων των δήμων Κοζάνης, Σερβίων - Βελβεντού και Βοίου

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΤΑ Ν. Κοζάνης και ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Κοζάνης ανακοινώνουν ότι στα πλαίσια των πανελλαδικών δράσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ ενάντια στην προσπάθεια διάλυσης της όποιας κοινωνικής ασφάλισης έχει απομείνει,
θα πραγματοποιηθούν καταλήψεις των δημαρχείων των δήμων Κοζάνης,  Σερβίων - Βελβεντού και Βοίου στις 28 Ιανουαρίου μεταξύ 10 πμ -2 μμ.

Στόχος των καταλήψεων είναι η ενημέρωση των συναδέλφων για το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο και η προετοιμασία για την συμμετοχή στο συλλαλητήριο της 30ης Ιανουαρίου στην Θεσσαλονίκη που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ καθώς και η προετοιμασία για την πανελλαδική απεργία της 4ης Φλεβάρη.

Ζητάμε την κατανόηση των συμπολιτών μας και την συμπαράσταση στον αγώνα που δίνει όλη η κοινωνία ενάντια στην λαίλαπα που καταργεί κάθε εργασιακό και ασφαλιστικό δικαίωμα.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει διακηρύξει από χρόνια ότι στέκεται κάθετα ενάντια σε κάθε προσπάθεια διάλυσης του κοινωνικού και ασφαλιστικού συστήματος.
Η ζωή μας δεν είναι υπόθεση διαπραγμάτευσης.
Η Παιδεία, η Υγεία, η Κοινωνική Ασφάλιση, η Αξιοπρέπεια δεν είναι θέματα συζήτησης ή απόψεων. Είναι βασικά ανθρώπινα δικαιώματα.
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΙΚΑΜΕ.
Σ.ΥΠ.ΟΤΑ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας