Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΙΜΣΚ: Eκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας του Νέου Έτους 2016

Η Ιερά Μητρόπολις Σερβίων & Κοζάνης έχει την τιμή να Σας προσκαλέσει στην εκδήλωση που διοργανώνει για την κοπή της Βασιλόπιτας του Νέου Έτους 2016.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και την ομιλία του Κου Κωνσταντίνου Ιω. Χολέβα, Πολιτικού Επιστήμονα και Αρχισυντάκτη του Περιοδικού «ΕΚΚΛΗΣΙΑ» της Εκκλησίας της Ελλάδος, με θέμα: «Η ελληνορθόδοξη πρόταση για την Παιδεία και για τα Εθνικά Θέματα».
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 31η Ιανουαρίου τρ. ετ. και ώρα 5.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Κοζάνης.

Από την Ιερά Μητρόπολη

Σύντομο Βιογραφικό του κ. Κων/νου Χολέβα:
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1957 με ρίζες από την Εράτυρα Κοζάνης.
Αποφοίτησε από το Πειραματικό Σχολείο του Πανεπιστημίου Αθηνών και σπούδασε Δημόσιο Δίκαιο και Πολιτικές Επιστήμες στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Είναι Αρχισυντάκτης του Περιοδικού ΕΚΚΛΗΣΙΑ, επισήμου Δελτίου της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Έχει συγγράψει αρκετά βιβλία, είναι συνεργάτης πολλών εφημερίδων και περιοδικών και ειδικεύεται στα εθνικά και ιστορικά θέματα καθώς και στην ανάδειξη και τεκμηρίωση της Ελληνορθοδόξου Παραδόσεως. Από το 1991 έως το 1999 ήταν τακτικός αρθρογράφος του περιοδικού ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ. Σήμερα αρθρογραφεί στην ημερησία εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, στα περιοδικά ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ, στο ηλεκτρονικό περιοδικό  ΑΝΤΙΒΑΡΟ καθώς και σε πολλά άλλα έντυπα.
Από τον Φεβρουάριο του 1989 είναι τακτικός συνεργάτης του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Ραδιοσταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς ως  επιμελητής εκπομπών και ως σχολιαστής. Είναι επίσης μέλος της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Γνωρίζει την Αγγλική, Γαλλική και Ιταλική γλώσσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας