Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Τελετή παραλαβής - παράδοσης και εγκαίνια βιολογικού σταθμού επεξεργασίας λυμάτων στη Νεάπολη του Δήμου Βοΐου.

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016, η τελετή παραλαβής – παράδοσης του έργου «Βιολογικός καθαρισμός επεξεργασίας λυμάτων οικισμού Νεάπολης» του Δήμου Βοΐου από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την κατασκευάστρια εταιρεία προς τη Δ.Ε.Υ.Α. Βοΐου, και παράλληλα έγιναν και τα εγκαίνια.
Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο,  που προωθεί την αρχή της βιώσιμης ανάπτυξης και διασφαλίζει την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος στην ευρύτερη περιοχή,  ένα έργο έμπρακτης αγάπης προς το περιβάλλον το οποίο έχει μεγάλα οφέλη όχι μόνο για το Δήμο Βοΐου αλλά και για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Με τις σημαντικές αυτές υποδομές, δίνεται οριστική λύση στη διάθεση των λυμάτων των οικισμών της Νεάπολης, αναβαθμίζεται περιβαλλοντικά μια μεγάλη περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλους αφού επιτυγχάνεται η προστασία των υπόγειων αλλά και επιφανειακών υδάτων και βελτιώνεται αισθητά η ποιότητα ζωής των κατοίκων.









Ο Δήμαρχος Βοΐου ευχαρίστησε την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την κατασκευάστρια εταιρεία και δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εξέλιξη του έργου. Επίσης, τόνισε ότι στο πρόγραμμα της Δημοτικής Αρχής είναι να λειτουργήσουν σύντομα οι βιολογικοί σταθμοί Σιάτιστας και Τσοτυλίου.
Στην τελετή παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Παναγιώτης Πλακεντάς, ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Λυσσαρίδης,  Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Αποστόλης Δελλής, εκπρόσωποι της κατασκευαστικής εταιρείας, μηχανικοί της Περιφέρειας και πολίτες της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας