Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

«ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ SUCCESS IS SIMPLE ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ»

Η ενημερωτική εκδήλωση που είχε αναβληθεί λόγω καιρικών συνθηκών το Σάββατο 16 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στον πεζόδρομο της Βασ. Σοφίας.
 Η εταιρεία Success Is Simple, με αντικείμενο δραστηριότητας τις υπηρεσίες συμβούλων ...
επαγγελματικού προσανατολισμού, καριέρας και επιχειρήσεων που βρίσκεται στην Πτολεμαΐδα επί της οδού Βασ. Σοφίας 12, στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής της ευθύνης, πήρε την πρωτοβουλία να πραγματοποιήσει μια ενημερωτική εκδήλωση την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, το πρωί στον πεζόδρομο της Βασ. Σοφίας της Πτολεμαΐδας, σε συνεργασία με φορείς της αναπηρίας της πόλης , Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Α.μεΑ. Δυτικής Μακεδονίας. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσική ομάδα.
Από τις 11.00 το πρωί της Τετάρτης θα βρίσκονται εκεί οι ειδικοί σύμβουλοι της Success Is Simple οι οποίοι θα παρέχουν πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τις δράσεις τους, και σε συνεργασία με τους Συλλόγους θα προσφέρουν ημερολόγια, των οποίων τα έσοδα θα διατεθούν στους φορείς.




Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Μήγγος Μιχάλης
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Συμεωνίδης Μάριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας