Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Περιφερειακό συνδικάτο χειριστών Λ.Κ.Δ.Μ. Δ.Ε.Η. Α.Ε: Κάλεσμα σε Απεργία

Συνάδελφοι συναδέλφισσες,
αύριο στους χώρους εργασίας λαμβάνουν μέρος απεργιακές κινητοποιήσεις του σωματείου «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» με την κάλυψη της ΓΕΝΟΠ Δ.Ε.Η.
Το Συνδικάτο μας, υπεύθυνο απέναντι σας, δηλώνει πως αν και οι κινητοποιήσεις με τα αιτήματά τους έχουν δίκαιο χαρακτήρα, το στοιχείο πως τις κινητοποιήσεις τις αποφάσισε μόνο του το σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ βάζοντας την ηγεμονική του σφραγίδα στους χώρους εργασίας,
χωρίς καμία συνεννόηση με τα υπόλοιπα Συνδικάτα της περιοχής και χωρίς να εμπλουτίσει τα αιτήματα με άλλα κλαδικά τω ν υπολοίπων σωματείων.
Η απόφαση αυτή και μας αιφνιδιάζει αλλά και δεν μας δίνει την δυνατότητα αφού δεν έχει ούτε την κάλυψη των Εργατικών Κέντρων να συμμετέχουμε από την νομοθεσία στις κινητοποιήσεις.
Ίσως κάποιοι και αυτήν την γκρίζα και δύσκολη περίοδο που περνά η εργατική τάξη αισθάνονται ηγεμόνες και μοναχικοί καβαλάρηδες και αν δεν ήθελαν την υποστήριξη του δικού μας Σωματείου που πιθανόν στον δικό τους κόσμο το βλέπουν ανταγωνιστικό, θα μπορούσαν να ζητήσουν την συμμετοχή του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας και Κοζάνης για να έχει η κινητοποίηση μεγαλύτερη επιτυχία.
Λυπούμαστε για άλλη μια φορά που δυστυχώς η έλλειψη ενότητας για κάποιους δεν είναι μόνο στην Οργάνωση αλλά και στην Δράση.
Το Συνδικάτο μας δεν έχει απόφαση για κινητοποιήσεις λόγω των αιτιών που προαναφέραμε.
Είμαστε στις επάλξεις.
Θα επανέλθουμε με άλλη ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας