Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Τιμήθηκαν οι επιτυχόντες μαθητές του Βελβεντού (Φωτογραφίες )

Τους επιτυχόντες μαθητές του Βελβεντού σε Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα τίμησε τον βράδυ της Δευτέρας 4 Ιανουαρίου ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου-Λυκείου Βελβεντού στην εκδήλωση που διοργάνωσε με τη συνεργασία του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού/Δ.Κ. Βελβεντού.
 Μέσα σε ένα ζεστό όσο και συγκινητικό κλίμα, στο Πνευματικό Κέντρο Βελβεντού, γονείς, συγγενείς, εκπαιδευτικοί και φίλοι τίμησαν τα παιδιά του Βελβεντού που από τον περασμένο Σεπτέμβριο φοιτούν στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Στους επιτυχόντες μαθητές δόθηκαν τιμητικοί έπαινοι και δώρα (βιβλία κ.α.) ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε στον Σύλλογο Βελβεντινών Wildwood και Philadelphia της Αμερικής καθώς και στον επίσης Βελβεντινό Κώστα Αντωνιάδη που στηρίζει από τις ΗΠΑ όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά την εκπαιδευτική κοινότητα του Βελβεντού. (στην
εκδήλωση δόθηκαν και οι δύο υποτροφίες του συλλόγου στους αντίστοιχα πρωτεύσαντες επιτυχόντες)
 Στην εκδήλωση προβλήθηκε βίντεο με στιγμές των μαθητών από την περσινή σχολική χρονιά της Γ’ Λυκείου Βελβεντού ενώ το πρόγραμμα έκλεισε με μουσική και τραγούδια από συγκρότημα μαθητών του Βελβεντού.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας