Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Στα 6.000.000 ευρώ τα χρέη του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού-Πόσα χρωστούν όλοι οι πρώην Δήμοι!

Απο το kozanimedia.gr
Στο ποσό των 6.000.000 ευρώ φαίνεται πως ανέρχεται το συνολικό χρέος του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, προς τρίτους και δανειακές υποχρεώσεις, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της απογραφής, τα οποία θα παρουσιαστούν τις επόμενες ημέρες στο Δημοτικό Συμβούλιο!Από αυτά, τα 4.400.000 ευρώ είναι χρέη του πρώην Δήμου Σερβίων. 
Αναλυτικά, τα χρέη των πρώην Δήμων του νυν Δήμου Σερβίων Βελβεντού προς τρίτους είναι:
Δήμος Σερβίων: 2.800.000  ευρώ
Δήμος Βελβεντού: 650.000 ευρώ
Δήμος Καμβουνίων: 600.000 ευρώ
Κοινότητα Λιβαδερού: 44.000 ευρώ
Τα χρέη για δάνεια έχουν ως εξής:
Δήμος Σερβίων: 1.600.000 ευρώ
Δήμος Βελβεντού: 200.000 ευρώ
Δήμος Καμβουνίων: 200.000 ευρώ
Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, 200 ευρώ είναι το…υπόλοιπο που εμφανίζεται από το Δήμο Βελβεντού και…900 ευρώ από την Κοινότητα Λιβαδερού.

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

2.500.000 με 3.000.000 εκατομμύρια δέν έλεγε ο Κοκολιός ;;;
Τελικά είναι 4.400.000 Ε !!!! μικρή διαφορά.
Βασίλη ΚΟΥΡΆΓΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

200 ευρώ υπόλοιπο στο Βελβεντό. Αυτή είναι η καλή διοίκηση; Γεια σας ρε νοικοκύρηδες με τα εκατομύρια σας.

Ανώνυμος είπε...

Τι 650.000 ευρώ χρέος προς τρίτους ρε παιδιά για το Βελβεντό?????
Το Βελβεντό -απ' ότι μας έλεγαν- όχι μόνο δεν είχε χρέη, αλλά άφησε και υπόλοιπα!!!!
Τι να πιστέψουμε???

Ανώνυμος είπε...

Τα χρέη προς τρίτους δεν τα μετρούσαν...

Ανώνυμος είπε...

Η προηγούμενη δημοτική αρχή, κατάφερε, με ορθή διαχειριστική αντίληψη, σε ολα τα έτη διοίκησης, να μειώσει κατακόρυφα το υπέρογκο χρέος του δήμου-σερβίων, που παρέλαβε το 2002.
Κατεβλήθει τεράστια προσπάθεια, για μείωση του ελλείματος και αυτό κατέστει εφικτό, στην διάρκεια διοίκησης 2002-2010!
Κατα καιρούς, πολλοί έλεγχοι εγιναν για τα ταμειακά του δήμου και ουδέν μεμπτόν απεκαλύφθει.Αυτό αφορά και καταγγελίες, που κατά εγιναν απο διάφορους και ολα ήσαν παραμύθια...

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ .....

Ανώνυμος είπε...

ti tha pei aleyri???

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά την Παρασκευή είναι 1η Απριλίου.Οι νοικοκύρηδες χρωστάνε.ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.Είναι πρωταπριλιάτικο και το βάλετε κατά λάθος σήμερα.Αι βρες πρόσεξε να βρεις κανένα καλύτερο την Παρασκευή.

Ανώνυμος είπε...

Όσο και να προσπαθείς να δημιουργήσεις κλίμα Κωνσταντόπουλε δε θα τα καταφέρεις! Σε λίγο θα δεις και τα χρήματα που άφησε στα ταμία του ο Δήμος Βελβεντού..!Τα χρήματα που φαίνεται να χρωστά ο Δήμος Βελβεντού προέρχονται από προγράμματα(Θησέας, ΕΣΠΑ, κτλ),ανήκουν στο κράτος και ουδεμία σχέση έχουν με το Δήμο Βελβεντού!!Αυτά για αποκατάσταση της αλήθειας! Θα ενημερωθείτε και εν ολίγοις αναλυτικά..

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατό οι «νοικοκύριδες» που πήραν και πρώτο βραβείο -όπως λένε- σ’ όλη την Ευρώπη είναι δυνατό να χρωστάνε; Λέτε όμως; Μήπως εκτός από την τσάπα στον ώμο και τη ρακί στην τσέπη, μήπως λέω δεν ξέρουν να λογαριάζουν;

ai-vreS είπε...

Επιφυλασσόμεθα 1.52... :-)

Ανώνυμος είπε...

gia ti prama epifylasesthe;

ai-vreS είπε...

Λέέι ο 1.52 να βρούμε ένα καλό πρωταπριλιάτικο. Θυμάσαι τα προηγούμενα;

Ανώνυμος είπε...

τα θυμάμαι.οταν γελειοποιούσατε επιτυχώς τον τέως δήμαρχο Δημοσθένη Κοκολιό.
Αραγε φέτος θα τον εχετε και πάλι ως επίκεντρο της ημέρας εκείνης-1/4;
Και ενα διαχρονικό ερώτημα...
Ποια είναι τα συναισθήματα σας,απέναντι στον προηγούμενο δήμαρχο Σερβίων Δημ Κοκολιό;

Ανώνυμος είπε...

Μετά την απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Γιάννη Ραγκούση και τη δημοσιοποίηση της εγκυκλίου για την κατάργηση των διπλών μισθών στους Νομάρχες, Δημάρχους και Αντιδημάρχους παραιτήθηκαν τρεις εκ των τεσσάρων αντιδημάρχων του Δήμου Σερβίων. Πρόκειται για τους κ.κ. Γιώργο Δημόπουλο, Χρήστο Τζικανούλα και Μιχάλη Παπαδόπουλο (δημόσιοι υπάλληλοι).
Σύμφωνα με πληροφορίες νέοι Αντιδήμαρχοι ορίζονται οι κ.κ. Βασίλης Σαλτσίδης και Νικόλαος Καφτηράνης. Με απόφαση του Δημάρχου Σερβίων κ. Δημοσθένη Κοκολιού δεν ορίζεται άλλος αντιδήμαρχος και τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δημόπουλου αναλαμβάνουν οι κύριοι Καφτηράνης και Σαλτσίδης.
---Πρωτα-πριλιατικο στο αιβρες 1/4/2010
Φέτος;

ai-vreS είπε...

4.55 εμμονή έχεις με τον πρώην έτσι;
Τα δύο πρωταπριλιάτικα δεν είχαν καμία σχέση με τον πρώην. Το ένα ήταν για την παραίτηση αντιδημάρχων (αντιδημάρχων, όχι του δημάρχου) και το άλλο με την ίδρυση ΤΕΙ στα Σέρβια (πάλι καμία σχέση)...

Ανώνυμος είπε...

Δεν απαντήσατε στο διαχρονικό ερώτημα, που σας ετέθηκε...
---Ποια είναι τα συναισθήματα σας, απέναντι στον προηγούμενο δήμαρχο Σερβίων Δημ Κοκολιό;
>> Δυσκολεύεσθε να απαντήσετε;

ai-vreS είπε...

Διαχρονικό ερώτημα;;;;; Πόσα χρόνια δηλαδή σε απασχολεί αυτό το ερώτημα;;;;;
Τα συναισθήματά μας απέναντι στον πρώην είναι μηδενικά. Δεν έχουμε συναισθήματα.

Ανώνυμος είπε...

Επιστολή-απάντηση του Μανώλη Στεργίου για τα χρέη του Βελβεντού!

Διάβασα το δημοσίευμά σας για τα “χρέη” του Δήμου Βελβεντού, όπως αναφέρθηκαν στην πρώτη φάση της απογραφής που διενεργεί ο Καλλικρατικός Δήμος Σερβίων-Βελβεντού και τα οποία αναφέρονται σε ένα ποσό 650.000 €.

Η πρώτη εικόνα που δημιουργείται είναι λανθασμένη, διότι άλλο πράγμα είναι τα χρέη που μπορεί να έχει ένας Δήμος και άλλο πράγμα είναι τα χρέη που δεν εξόφλησε το Κράτος, διότι δεν έστειλε ακόμη τα χρήματα από διάφορα προγράμματα για εγκεκριμένα έργα που κάναμε.

Θα ήθελα λοιπόν να σας πληροφορήσω ότι στις 650.000 € περιλαμβάνονται ποσά 550.000 € και πλέον από χρηματοδοτικά προγράμματα που δεν ήρθαν στο Δήμο μέχρι 31/12/2010 (ΘΗΣΕΑΣ, ΕΤΕΡΠΣ, ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΟΡΟΣ κ.λ.π.). Βεβαίως και έπρεπε τα χρήματα να μας είχαν ήδη σταλεί. Αυτό δεν έγινε, προφανώς λόγω της οικονομικής κρίσης. Όταν λοιπόν αυτά τα ποσά σταλούν από την Κυβέρνηση στον Καλλικρατικό Δήμο, θα εξοφληθούν και οι αντίστοιχοι λογαριασμοί προς τους εργολήπτες, που κατασκεύασαν τα έργα. Αυτά τα ποσά δεν μπορούν να θεωρούνται χρέη του Δήμου, αλλά χρέη του Κράτους προς τους εργολήπτες.



Επίσης οφείλω να προσθέσω ότι:

Στις 31/12/2011 ο Δήμος Βελβεντού άφησε αποθεματικό 411.000 € στα ταμεία του. Το ποσό αυτό ήταν κυρίως δωρεά της αείμνηστης Πολυξένης Ζαχαριάδη για την κατασκευή ενός Κολυμβητηρίου, (αφού από το αρχικό ποσό της δωρεάς πληρώθηκαν οι αντίστοιχες μελέτες του έργου).

Επίσης ο Δήμος Βελβεντού άφησε ένα ποσό 500.000 € δεσμευμένο από τον Τοπικό Πόρο για λογαριασμό του ΤΟΕΒ, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Μικρός Υδροηλεκτρικός Σταθμός που θέλει να κατασκευάσει ο Εγγειοβελτιωτικός Οργανισμός για την εξυπηρέτηση των αναγκών των αγροτών. (Υπάρχουν οι νόμιμες αποφάσεις διάθεσης του ποσού στον ΤΟΕΒ από την αρμόδια Επιτροπή Παρακολούθησης του Τοπ. Πόρου).

Παράλληλα υπήρχε δεσμευμένο με Υπουργική Απόφαση ένα ποσό 300.000 € από τις οριζόντιες δράσεις του ΘΗΣΕΑ για την κατασκευή Κολυμβητικής Δεξαμενής και ένα ακόμα ποσό 30.000 € για ένα έργο οδοποιίας στο Καταφύγι από την Γενική Γραμματεία Μακεδονίας Θράκης.

Το δάνειο των 200.000 € που αναφέρεται, αφορά την ανακατασκευή του ακινήτου που έχει ο Δήμος στην Αθήνα (οδός Κάννιγος 17), το οποίο αποτελεί κληροδότημα του αείμνηστου Ζήνωνος Παπαναστασίου, και αποφέρει ετήσια ενοίκια μέχρι το 2016 από τον εκμεταλλευτή στον Δήμο για να καλύπτει τις υποτροφίες των βελβεντινών μαθητών και φοιτητών. (Είχα αναφερθεί και σε παλιότερο δημοσίευμα για το θέμα αυτό). Σήμερα το Κληροδότημα Ζ. Παπαναστασίου έχει διαθέσιμα 220.000 €.

Τέλος υπάρχει και το Κληροδότημα του μακαριστού Αρχιμανδρίτη Πολύκαρπου Δελβίζη που περιλαμβάνει 6 ακίνητα σε Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και 150.000 € σε καταθέσεις.

Παράλληλα πολύ πριν τις 31/12/2010 έγιναν οι δημοπρασίες για δυο έργα που θα κατασκευαστούν το 2011. α) Προμήθεια 950 υδροστομίων του ΤΟΕΒ με σύστημα ηλεκτρονικής υδροληψίας (605.000 €). β) Η ανάπλαση με κυβόλιθους των κεντρικών δρόμων του Καταφυγίου (640.000 €). Και τα δυο έργα είναι από το πρόγραμμα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ.

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Μ.Κ.Ο. «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ»

Απάντηση: Τα στοιχεία μας δόθηκαν από τον δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλο, σήμερα, μόλις ρωτήσαμε για την απογραφή. Σε συνέντευξη που δεν είχε προγραμματιστεί, καθώς το θέμα μας ήταν αρχικά το Τεχνικό Πρόγραμμα. Συνεπώς, όλα τα παραπάνω αφορούν στη δημοτική αρχή. Κατά τα λοιπά, σημειώνουμε την άμεση απάντηση, η οποία δεν συνηθίζεται από πολλούς άλλους πολιτικούς παράγοντες της περιοχής.

Παναγιώτης Πλιάτσιος

http://kozanimedia.gr/archives/10232

Ανώνυμος είπε...

Σαφής, η ομολογία σας, για τον τ δήμαρχο, στον οποίο ασκήσατε καθ' ολοκληρίαν σκληρή κριτική, χωρίς ποτέ να αναγνωρίσετε, εστω και ενα θετικό
για την διοικηση του!
Ενω για τον σημερινό, ευλογάτε τα γένεια σας και ούτε μια κριτική αρνητική απο μέρους σας για αυτόν!
Είσαστε απόλυτα ικανοποιημένοι οτι ο νέος δήμαρχος τα άλλαξε ολα και είναι πετυχημένος...
Αραγε, δεν αναρωτιέσθε ακόμα, οτι ο νέος-εκλεκτός σας δήμαρχος, πολύ γρήγορα διέψευσε τον μυθο του και μόνο διοίκηση δεν μπορεί να ασκήσει!
παράδειγμα, το θεμα του Βελβεντού, που δεν μπορεί να ασκήσει διοίκηση για εκει και μάλιστα δεν κάν να επισκεφτεί την πόλη!!
Τι εχετε να πείτε;

ai-vreS είπε...

Τι έχουμε να πούμε;
Έχουμε να πούμε ότι αν βλέπαμε κάτι θετικό τότε, εμείς πρώτοι θα το αναφέραμε.
Έχουμε να πούμε ότι ο νέος δήμαρχος πορεύεται με διαφάνεια και ακεραιότητα και είναι του δόγματος ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.
Έχουμε να πούμε ότι έκανε ελπιδοφόρα αρχή και περιμένουμε τη συνέχεια.

Έχουμε να πούμε ότι προτιμούμε να εκφέρουμε άποψη ΜΕΤΑ την οκταετία, όπως θα έκανε κάθε λογικός άνθρωπος για τα ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ του εκάστοτε δημάρχου και όχι ΠΡΙΝ από την οκταετία...

Ο πρώην έχει καταθέσει το (ανύπαρκτο) έργο του και κρίθηκε ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ από τους πολίτες (που καταψήφισαν όσους παλιούς κατέβηκαν), το κόμμα του (όπως μαθαίνουμε), τους αντιδημάρχους του (όπως φαίνεται), τους συμβούλους του (όπως αποδείχτηκε), και έπονται και άλλοι να αποφανθούν για τη θητεία του.

Συνεπώς το τί λέμε εμείς μάλλον αδιάφορο είναι...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Οι γειτονικοί Δήμαρχοι Τζέλος και Στεργίου απάντησαν αμέσως για τα χρέη των πρώην δήμων τους .
Ο Δικός μας ο Κοκολιός, που σε τηλεοπτικές εκπομπές έλεγε ότι το χρέος του Δήμου μας δεν υπερβαίνει τα 3.000.000 Ευρώ, θα δώσει καμιά απάντηση ;;;

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ είπε...

ΤΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΉΡΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2010 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ .ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ .ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ .ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ .........ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!!!!
ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ !!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΡΕΖΙΛΙΣ;

Β.Σ.Σ είπε...

ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ Β.Σ.ΣΠΙΤΙ.ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ Β.Σ.Σ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ- ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΩΣΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ!!!!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ είπε...

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΣΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 31/3/20011 Και 1/4/2011 ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Β .Σ.ΣΠΙΤΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Β.Σ.Σ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ,ΣΕΡΒΙΩΝ,ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΝ

Ανώνυμος είπε...

6.000.000 τα χρεη!και τωρα τι κανουμε;

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή 500 Ευρώ το κεφάλι. Από τη μια σκέφτομαι να βάλει ο καθένας μας το χέρι στην τσέπη και να τα δώσουμε ώστε να μη μας κοροϊδεύουν οι Βελβεντινοί, αλλά και από την άλλη όταν σκέφτομαι ποιοι και πως μας τα φάγανε θέλω να τους …

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Θαναι υπερηφανος που διετελεσε Δημαρχος Σερβιων..αυτος,οι δικοι του κ'οι κολλητοι του !!!!ΕΡΕ ΚΑΗΜΕΝΑ ΣΕΡΒΙΑ !!!!Κρεμαστε τον στην Πλατεια ρε παιδια !!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΑΛΑΙΟΦΑΣΙΣΤΑ Κοκολιε !!!!

Ανώνυμος είπε...

Kαημένος φαίνεται που είσαι! Απο τον τρόπο που μιλάς για τα δημόσια πρόσωπα.Κρίνε τον εαυτό σου πρώτα και την κακομοιριά σου...

Ανώνυμος είπε...

10.58 ουτε καημενος ειμαι ουτε κακομοιρος ειμαι.Ειμαι Σερβιωτης πολιτης κ'πολυ περηφανος γι'αυτο,οσο γι'αυτους που οδηγησαν τον τοπο μου στα σκατα ετσι μιλαω κ'θα μιλαω.....ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΚΑΛΙΚΡΑΤΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΝΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΒΕΛΒΕΝΤΟ-ΣΕΡΒΙΑ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΠΙΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΗ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

Το Προφίλ μας