Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ο πρώην Δήμαρχος Σερβίων Δημοσθένης Κοκολιός κατέθεσε κατά του Δήμου Σερβίων!

Περίεργες ευαισθησίες...
Την περασμένη Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2010, συζητήθηκε στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας η προσφυγή εργολάβου κατά του πρώην Δήμου Σερβίων για το ποσό των 23.000 ευρώ. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ο πρώην Δήμαρχος Σερβίων κ. Δημοσθένης Κοκολιός κατέθεσε υπέρ του εργολάβου και κατά του Δήμου Σερβίων!!!
Τελικά όμως μάλλον η κατάθεση του πρώην Δημάρχου τον "έκαψε" τον εργολάβο, αφού η προσφυγή απορρίφθηκε!

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ante re karnabalia thelete na pate kai mprosta !!!
Koitaxte ta xalia sas kai min krinete alo kosmo. Nai apo to Velevnto eimai kai pote den dosame dikaioma gia tetoia sxolia.
Gia osous kounate to kefali sas... min to kounate balte to anamesa sta podia kai....

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΝ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΙΝΕ Ο ΚΟΚΟΛΙΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

den ihe.

Ανώνυμος είπε...

OTI SAS SYMFEREI DHMOSIEYETAI OTAN TVRINOS ANTIDIMARXOS HTAN SYMBOYLOS KAI EKANE AGOGES KATA TOY DIMOY TO PAROYSIAZATE ALLIOS OLOI EISTE LAMOGIA KAI PROIN KAI TORINI

ai-vreS είπε...

Κάτι δεν κατάλαβες καλά, 7.51.
Ο πρώην Δήμαρχος κατέθεσε υπέρ του εργολάβου, τον οποίο πριν από λίγους μήνες είχε αρνηθεί να πληρώσει. Από ότι μαθαίνουμε πρόκειται για έργο αποκομιδής απορριμάτων.
Εάν λοιπόν είχε αρνηθεί στη διάρκεια της θητείας του, διότι κατά την άποψή του δεν δικαιούται τα χρήματα ο εργολάβος, γιατί καταθέτει υπέρ του τώρα και κατά του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού;
Τώρα είναι δίκαιο το αίτημα του εργολάβου; Τι άλλαξε; Μήπως μόνο η δημοτική αρχή;

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΜΟΓΙΟ Ε ΛΑΜΟΓΙΟ.
ΣΕ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιόν αναφέρεσθε 11.06;

Ανώνυμος είπε...

Μεγ΄΄αλο το ποσό για αποκομιδή που ζητούσε ο εργολάβος στη μεσιανή είναι πολά τα λευτά παιδιά......

Ανώνυμος είπε...

Ολη την αγαπη για τα Σερβια τωρα την βγαζει ο σιχαμερος !!!!!Τον ψηφιζε ο κοσμος....Ποσο αδικο για τον τοπο μας !!!Αληθεια δεν υπαρχει κατι που να μη το βρωμισε ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ Κοκολιος;

Ανώνυμος είπε...

Και αφού είναι δίκαιο κ. ΚΟΚΟΛΙΈ γιατί δεν πλήρωνες τον άνθρωπο ένα μέρος του ποσού των 23000 που λέτε ότι έχει λαμβάνειν απο το δάνειο των 300.000 χιλιάδων που λες ότι έκανες στό Δήμο?Είμαι περίεργος να μάθω ποιούς πλήρωσες με το δάνειο των 300.000 δεν δίνεις τη λίστα με τα ονόματα να το δούμε?

Ανώνυμος είπε...

Το να καταφέρεσαι εναντίον του δημάρχου Κοκολιού, με χαρακτηρισμούς βλακώδεις, απλά χάνεις το χρόνο σου.Ο δήμαρχος Κοκολιός δεν εχει ανάγκη απο κανένα.Εχει ησυχο το κεφάλι του, γιατί πρόσφερε πολλά για τον τόπο...

ΝΕΜΕΣΙΣ είπε...

ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ κ ΚΟΚΟΛΙΕ.....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ.....ΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ.....ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

8,07 για τους χαρακτηρισμους μου ας κρινει ο κοσμος....οσο για το εχει ησυχο το κεφαλι του...ναι συμφωνω,ειναι ησυχο γιατι ειναι αδειο κ'ανευθυνο.Οσο για σενα πιστευω οτι κανεις σκοπιμα η μη μεγα λαθος !!!!!!!
ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ !!!!!!!!

Το Προφίλ μας