Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Σύσκεψη του Δημάρχου Βασίλη Κωνσταντόπουλου με επιχειρηματίες και εργαζόμενους από τον κλάδο του μαρμάρου


Ευρεία σύσκεψη με αποκλειστικό θέμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις μαρμάρου στα Καμβούνια πραγματοποιήθηκε στο Τρανόβαλτο παρουσία του Δημάρχου Σερβίων - Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλου, των αντιδημάρχων Γιάννη Τσιτσόπουλου, Γιώργου Παναγιωτούλα, Νίκου Λαζαριώτη, εκπροσώπων των επιχειρήσεων καθώς και εργαζομένων.
Στη σύσκεψη έγινε αναφορά στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις εξόρυξης με συνέπεια να οδηγούνται σε μαρασμό και να πλήττεται η οικονομία και απασχόληση όλης της περιοχής των Καμβουνίων.

Κατατέθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις σε σχέση με τις ενέργειες που μπορούν να γίνουν και αποφασίσθηκε η συγκρότηση αντιπροσωπευτικής επιτροπής που θα βρίσκεται σε διαρκή επαφή και συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή.
Ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού δεσμεύτηκε στα πλαίσια των δυνατοτήτων που έχει ο Δήμος να κάνει και να προωθήσει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες που θα βοηθήσουν ώστε ο κλάδος του μαρμάρου να ανακάμψει, επισημαίνοντας παράλληλα τη σημασία που έχει για την ευρύτερη περιοχή οι επιχειρήσεις να οδηγηθούν και πάλι σε αναπτυξιακή τροχιά.
Ουσιαστικά με τη σύσκεψη στο Τρανόβαλτο άνοιξε, όπως είχε δεσμευτεί και πριν από τις δημοτικές εκλογές ο κ. Κωνσταντόπουλος, το ζήτημα των μαρμάρων και το πώς ο συγκεκριμένος κλάδος θα ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια τα οποία και είχαν ως αποτέλεσμα να χαθούν δεκάδες θέσεις εργασίας.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

DHMARXE KALO EINAI NA SNAPTYXTOYN TA MARMARA ALLA GIA TO KALO OLON.KAI NA EINAI KAI OI IDIOI YPOXREVM;ENOI NA EXOFLOYN TIS YPOXREOSEIS TOYS. PREPEI KAI OI IDIOI NA PLHRVNOYN TIS YPOXREMSEIS TOYS.AS PANE LOIPON NA PLHRVSOYN TA NERA POY XROSTANE STO DHMO POY EINAI GIA TON KAUENA TOYSPANO APO 2O.OOO XIL EYRO KAI JEPERNOYN GIA KAPOIOYS TA 1OO.OOOKAI YSTERA NA BALOYME PLATH KI EMEIS EMEIS OI ERGAZOMENOI UA PLHROSOYME TA NERA POY XODEYOYN OI MARMARADEW. IDOMEN

Ανώνυμος είπε...

Με συσκέψεις δεν λυνονται τα προβλήματα.Τα Καμβούνια είναι αποκλεισμένα ακόμα, με το δρόμο στο Προσήλιο να μην εχει γίνει.

Ανώνυμος είπε...

Έχουν περάσει ήδη δύο ώρες από την ανάρτηση του άρθρου και δεν βλέπω αντίδραση από τον πρώην. Τι έγινε; Δεν έκανε πράγματα για το μάρμαρο ο πρώην; Παρακαλώ για εγρήγορση. Τζάμπα σας ψηφίσαμε για αντιπολίτευση;

Ανώνυμος είπε...

exoun gini siskepsis gia to marmaro para poles .arage den iparxi lisi i den aresi se kapious;

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα με την εξόρυξη των μαρμάρων ειναι πολύπλοκη. Πρέπει πρώρα μέσα απο συσκέψεις να βρεθεί η λύση και σε δεύτερο χρόνο να υλοποιηθεί. Μπράβο δήμαρχε που σε 1 μήνα άνοιξες ένα τόσο μεγάλο θέμα.

*Η υπόθεση του δρόμου Προσηλίου-Τρανοβάλτου "κόλλησε" στα δικαστήρια...

Ανώνυμος είπε...

Ποιος πρωην ρε παιδια κ'τριχες κατσαρες....παει τελειωσε κ'γλυτωσαν τα Σερβια....τωρα πια ενας ειναι ο Δημαρχος ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ !!!!

Ανώνυμος είπε...

giati kolise re; den mporei na xekolisei; ti hreiazete;

Ανώνυμος είπε...

10.14 Συγκρατησου λιγο.. Κρατα και λιγο πισινη.
Και οι προηγουμενοι τα ιδια ελεγαν για τούς δικους τους προηγουμενους.Αλλα διαφορετικά τους ηρθαν τα πραγματα στο τέλος και ακόμα ψαχνονται και απορούν για το λάθος τους.Ας ειναι μικρο το καλάθι σου λοιπόν.Κερδισμενος θα είσαι στο τελος.

Το Προφίλ μας