Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Η απόλυτη κατάντια

Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ  Κ. Μαρκόπουλος η εντολή που δώσατε προς τις αστυνομικές αρχές είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της πιο αλαζονικής αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς γιατί πυροδοτείτε τις αντιδράσεις και φέρνετε σε αντιπαράθεση τους πολίτες με το κράτος». «Κι επειδή εσείς έχετε αποφασίσει να χτυπήσετε τις δημοκρατικές ελευθερίες, εμείς θα αντιπαρατεθούμε. Παραιτηθείτε τώρα»
«Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Καταθέστε πρόταση μομφής κατά του υπουργού», του απάντησε ο κ. Παπουτσής, καταγγέλοντας τη ΝΔ ότι «αποκαλύφθηκε ποιος είναι ο πολιτικός καθοδηγητής των συνδικαλιστών και ποιος στηρίζει πολιτικά το κλείσιμο των συνόρων». Μάλιστα είπε ότι «αν η ΝΔ δεν προχωρήσει στην πρόταση μομφής θα σκεφθώ πολύ με πιο τρόπο θα χαρακτηρίσω την πράξη σας».
Σχόλιο: Όλα αυτά για τον Σερραίο  αγροτοσυνδικαλιστή  της ΝΔ τον Παύλο Αραμπατζή  που προσπάθησε πάλι φέτος  ανεπιτυχώς με λιγοστά τρακτέρ να κλείσει τα σύνορα στον Προμαχώνα . Ίσως αναπόλησε τις περσινές στιγμές της δόξης του όταν κάλεσε για βοήθεια και συναντήθηκε με τον Βούλγαρο πρωθυπουργό Μπορίσοφ στα αποκλεισμένα σύνορα.Αυτή είναι η Ελλάδα, αυτοί είναι οι πολιτικοί μας.
pelasgia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας