Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Παπανδρέου : "Φοράτε το προσωπείο του αριστερού. Ο λόγος σας είναι αριστερός, ενώ οι πράξεις σας είναι βαθύτατα συντηρητικές"

Τσίπρας:«Κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση εξαπατήσατε συνειδητά τον ελληνικό λαό. Οι μάσκες έπεσαν μετά τα όσα ανέφερε ο κ. Στρος Καν. Τώρα πια ο βασιλιάς είναι γυμνός. Είχατε δώσει το πράσινο φως από το Δεκέμβριο να έρθει το ΔΝΤ και να σαρώσει τα πάντα στην Ελλάδα»

Παπανδρέου :«Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Ανοικτά παλεύω γι' αυτή τη χώρα και θα έχω επαφές για οποιοδήποτε λόγο με τον οποιοδήποτε, εφόσον εξυπηρετεί το εθνικό συμφέρον.Δίνουμε μια μάχη και θα περιμέναμε από εσάς που θέλετε να λέγεστε αριστερός να είστε αρωγός, για να σώσουμε τη χώρα. Μοιράζετε συγχωροχάρτια στην προηγούμενη κυβέρνηση, ενώ.. στη σημερινή κυβέρνηση μοιράζετε πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης και πατριωτισμού. Περίμενα από την παράταξη σας, που θέλει να είναι αριστερή να συμμετέχει στην συγγραφή της ιστορίας. Εσείς όμως μείνατε στην συγγραφή κουτσομπολιών. Ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει την ιστορική ευκαιρία να συμβάλει ουσιαστικά στην ανόρθωση της χώρας. Δεν έχει τίποτα δημιουργικό να καταθέσει μόνο κραυγάζει. Για αυτό και εσείς θα παραμείνετε στο παρελθόν».
«Φοράτε το προσωπείο του αριστερού. Ο λόγος σας είναι αριστερός, ενώ οι πράξεις σας είναι βαθύτατα συντηρητικές. Τριχοτομήσατε το κόμμα σας και είναι κρίμα κ. Τσίπρα, γιατί ξεκινήσατε με ελπίδες στην Αριστερά. Θα περίμενα από εσάς που θέλετε να εκπροσωπείτε την Αριστερά να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων στις κοσμογονικές αλλαγές που γίνονται και που εμείς θα τις κάνουμε για να σώσουμε τη χώρα»
kapistri.blogspot.com

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Φοράτε το προσωπείο του αριστερού. Ο λόγος σας είναι αριστερός, ενώ οι πράξεις σας είναι βαθύτατα συντηρητικές"

Είπε ο ακροδεξιός...

Ανώνυμος είπε...

pios ine akrodeksios re karamitro hamene poy katantises na se doyleyi enas tsipras ma poso m,,,kas prepei na ise

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ»
• Υπερασπίζεστε, για άλλη μια φορά, τους εργολάβους εσείς που κάνατε τη μίζα
εθνικό σπορ.
• Το μνημόνιο ήταν έγκλημα εκ προμελέτης.
• Το περίστροφο είχε σιγαστήρα και πυροβόλησε την ελληνική κοινωνία.
• Δεν έχετε ακούσει για το επαχθές χρέος; Να πληρώσουμε και τις μίζες της SIEMENS,
των Ολυμπιακών Αγώνων και των εξοπλισμών;
• Αντί να πιέσετε την κ. Μέρκελ, όπως κάνουν οι άλλοι, δίνετε γη και ύδωρ. Αυτό λέγεται εθελοδουλία.

• Απορρίπτατε τις προτάσεις της Αριστεράς γιατί είχατε δώσει ήδη το πράσινο σήμα στο ΔΝΤ.

στη στάση πληρωμών και στη χρεοκοπία εσείς μας οδηγείτε με το μνημόνιο που έχει δέσει χειροπόδαρα τον ελληνικό λαό όπως έγινε και στην Αργεντινή.

Γιατί, τώρα πια κύριε πρωθυπουργέ, ο βασιλιάς είναι γυμνός. Τώρα πια μπορούμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο, όταν σας λέγαμε «μειώστε το έλλειμμα με δίκαιη αναδιανομή του πλούτου, προχωρήστε σε δημόσια τράπεζα, διεκδικείστε ευρωομόλογο με απευθείας δανεισμό από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα», εσείς μας λέγατε «αυτά δε γίνονται και είναι λάθος σήμα προς τις αγορές», το λέγατε διότι είχατε ήδη δώσει το δικό σας σήμα, το πράσινο σήμα για να έλθει
στην Ευρώπη και στην Ελλάδα το ΔΝΤ και να σαρώσει τα πάντα

Ανώνυμος είπε...

"pios ine akrodeksios re karamitro hamene poy katantises na se doyleyi enas tsipras ma poso m,,,kas prepei na ise"

Αυτός που έδωσε στους πλούσιους τσάμπα τις εργασιακές συμβάσεις των μεσαιωνικών συνθηκών.
Αυτό από μόνο του τον κάνει ακροδεξιό,δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα υπόλοιπα που έκανε για να διαλύσει την Ελληνική κοινωνία.
Κατάλαβες palio,,,,ka?

Το Προφίλ μας