Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Ενημερωτική εκδήλωση για τον «Καλλικράτη» από την ΑΝΚΟ

Η Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. – ΑΝΚΟ στο πλαίσιο της συνεχούς στήριξης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Φορέων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και με τη συμμετοχή αιρετών του Α’ και του Β’ βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης, διοργανώνει τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου και ώρα 9.30 π.μ ενημερωτική συνάντηση στα γραφεία της με αντικείμενο την εφαρμογή του προγράμματος «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ».

Στη συνάντηση θα παραβρεθεί και θα δώσει διευκρινήσεις και απαντήσεις σε ζητήματα αναφορικά με την μετάβαση στο νέο αυτοδιοικητικό τοπίο, που απασχολούν τόσο την αιρετή Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας όσο και τους νέους Δήμους της περιοχής, ο               κ. Νίκος Χλέπας, Αναπληρωτής Καθηγητής της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης, ο οποίος ήταν εκ των πρωτεργατών του προγράμματος «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ».
Στο πλαίσιο της συνάντησης θα πραγματοποιηθεί και μια σύντομη ενημέρωση για το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πληροφόρησης (ΕΕΝ CIP-Hellas) που εδρεύει στην ΑΝΚΟ, οι υπηρεσίες του οποίου μπορούν να αξιοποιηθούν πολλαπλώς τόσο από την Τοπική Αυτοδιοίκηση όσο και από τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής για ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης.
Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

7 σχόλια:

γεωργιος θεοφανου είπε...

τι θα κάνουν οι φίλοι μας οι βελβεντινοί! θα πάνε να υποστιριξουν τις θέσεις τους με το μεγάλο προβλημα που έχουν με τι συνένωση η θα καθίσουν στα αυγά τους έχοντας κοιόλας απογοητευτεί από την πορεία των πραγματων. Μήπως νομίζαν ότι ο δρόμος του αγώνα τους θα ήταν εύκολος και βάζοντας τα με το δήμο σερβιων μπορούσαν να πετύχουν. ο δήμος σερβίων και να θέλει δεν μπορεί να τους ανεξαρτητοποιήση. πρέπει να τα βάλουν με το ίδιο το κράτος.
πρέπει να κάνουν γνωστή τη διαφωνία τους με τον Καλληκτρατη παντού. να αναφέρουν ότι ο Καλληκράτης κλήνει σχολεία, εφορίες κ.τ.λ. καταργεί και όχι αναβαθμιζει τις τοπικές κοινωνίες. για να δούμε αν η αντίσταση εξαντλίτε στο να γράφουμε ακόμη στο τζιπάκι Δήμος Βελβεντού και τη μη συνεργασία με τις γραφιοκρατικές υπηρεσίες του Δήμου. Εδώ που έφτασε το θέμα πρέπει να ξεπεράσει το τοπικό και να γίνει εθνικό η και διεθνές θέμα. Από τη στιγμή που θέλουν να γίνουν από μόνοι τους ανεξάρτιτοι πρέπει να χοντρένουν το παιχνίδι με προσοχή να μην χαρακτιριστούν γραφικοί όπως πολλοί αρχίζουν να τους πέρνουν.
σε κάθε περίσταση θα δίξει και οι ηγέτες τι κότσια και ιδέες έχουν και πόσο η ίδια η κοινωνία είναι αποφασισμένη να αγωνιστεί.
καλό κουράγιο συντροφοι και να πάτε στην ΑΝΚΟ να εξιγίσετε πόσο σας βλάπτει ο Καλικράτης.
με εκτίμιση
γιώργος θεοφάνου

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΤΗΕΟΦΑΝΟΥ.
1.OI VELVENTINOI DEN TA VALANE ME TO DIMO SERVIWV ALLA ME TO KRATOS KAI TIS PALINODIES TOU. TIS DIAFONIES TOU TIS GNWRIZOUN POLI KALA OSOI PREPEI NA TIS GNORIZOUN.
2. TO TI GRAFEI STA TZIPAKIA DEN TOUS ENDIEFERE POTE. KSEROUN TI GRAFEI I KARDIA TOUS..
3. GIA TOUS VELVENTINOUS TO ΘEMA DEN ITAN POTE TOPIKO KAI OPOIOS THELEI NA TO KANEI ETHNIKO MPOREI NA SYNTAXTHEI STON TIMIO AGWNA TOUS.
4.''σε κάθε περίσταση θα δίξει και οι ηγέτες τι κότσια και ιδέες έχουν και πόσο η ίδια η κοινωνία είναι αποφασισμένη να αγωνιστεί.''EDW SYNFWNOUME APOLITA

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Θεοφάνου γιατί τόση ειρωνία; Τάχα έχετε και το ΘΕΟ στο ψευδώνυμό σας.
Και συ Αιντε-Βρες τι λόγο έχεις να βάλεις αυτό το ειρωνικό σχόλιο του Θεόπνευστου. Ποιον βοηθάς; Το μονο που κάνεις είναι να προβάλεις μια χαρά την ΑΝΚΟ η οποία ποιος ξέρει πόσα θα πάρει για να κάνει το σεμινάριο. Αυτά όμως δεν τα προβλέπει η Διαύγεια για να μαθαίνουμε και μεις οι πολίτες.
Α.Τ.

Ανώνυμος είπε...

KALA, H TOPIKI AYTODIOIKISI THA MANATZARETAI APO IDIOTIKES ETAIRIES????...
KI AYTO EINAI SXEDIO KALLIKRATI!!!!...

Ανώνυμος είπε...

I ANKO ANELABE KAI TIN ANAPLASI EISODOY POLEOS SERVION.TO ERGO XEKINA GRIGORA.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΚΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΛΕΜΕ. ΧΑ ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

symfona me episimi anakoinosi tou diethnous institoutou pangosmias istorias kai mellontikou sxediasmou exei anatethei stin anco o kataskevi syntrivaniou me trexoumena nera stin eisodo twn serviwn kozanis. sti mesi tou syntrivaniou tha despozei to agalma tou voukefala afou sinfona me tous istorikous sto simeio afto katourise kai eklase o voukefalas otan perase o megas aleksandros.to de nero tou sindrivaniou tha anavlizei apo to organo ourisis tou alogou anaparistontas ti megali afti stigmi stin topiki istoria tis polis.

Το Προφίλ μας