Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Φοιτητές διέκοψαν με συνθήματα διέλεξη του Γ.Παπανδρέου στο Βερολίνο

Επεισοδιακά εξελίχθηκε διάλεξη του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στο πανεπιστήμιο Χούμπολντ του Βερολίνου, την παραμονή της συνάντησης με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

Ομάδα φοιτητών διέκοψε την ομιλία του κ. Παπανδρέου φωνάζοντας συνθήματα στα ελληνικά, όπως «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, να ληστεύει το λαό», χρησιμοποίησαν βαριές εκφράσεις κατά του πρωθυπουργού και επιχείρησαν να ξεδιπλώσουν αντικυβερνητικό πανό.

Μία Ελληνίδα, που βιντεοσκόπησε τα.. τεκταινόμενα, δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι είναι μία πρωτοβουλία που έλαβαν φοιτητές που σπουδάζουν στην ευρύτερη περιοχή του Βερολίνου και αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν στη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού.

Οι νεαροί διέκοψαν επανειλημμένα την ομιλία του κ. Παπανδρέου, ο οποίος τους παρότρυνε να τον ακούσουν και μετά να διαμαρτυρηθούν. Εντούτοις, η διάλεξη δεν συνεχίστηκε παρά μόνο μετά την απομάκρυνση των νεαρών από την αίθουσα.

«Όπως έλεγα, η δημοκρατία δεν είναι εύκολη» είπε ο πρωθυπουργός καθώς αποχωρούσαν οι διαμαρτυρόμενοι φοιτητές από την αίθουσα. «Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις των παιδιών», πρόσθεσε, ρωτώντας εάν υπάρχει κάποιος εκπρόσωπός τους να λάβει το λόγο.

«Κανείς δεν είναι λέει ότι είναι εύκολη υπόθεση οι αλλαγές που κάνουμε στην Ελλάδα, αλλά είμαστε έτοιμοι να το υποστούμε» είπε ο πρωθυπουργός σημειώνοντας ότι «μακάρι η διαμαρτυρία από μόνη της να έλυνε το πρόβλημα στην Ελλάδα».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Den giname akoma Livyi.kata ekei pame.meta tis perikopes se la erhete anatarahi.den pame kala.o prothipoyrgos den ide akoma tipote.o stross kan ine to megalo afentiko.milaei kai o smaras poy leei tha mas ebgaze apo to mnimonio.giati den leei gia ton karamanli, poy efage ola ta lefta kai mas pife sto DNT.alla o laos vlepei abebeo mellon.oi foitites ekanan mono tin arhi.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ αθώος είσαι 11.07 να πιστεύεις πως οι φοιτητές διαμαρτυρήθηκαν από ενδιαφέρον για τον τόπο. Στημένα ήταν όλα για μπορέσει να πάει ο Παπανδρέου μετά στη Μέρκελ και να πει: "Να, δείτε τι αντιμετωπίζω καθημερινά στην Ελλάδα... δώστε το ευρωομόλογο, να σας δώσω λίγη από την περιουσία μας για να το ξεπληρώσω, να γίνετε κι εσείς λίγο πιο πλούσιοι, να με κάνετε μετά και ΓΓ στον ΟΗΕ που σας βοήθησα τόσο". Κατάλαβες???

Ανώνυμος είπε...

3:42 μ.μ.

Χεχε,οτ' να ναι.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ " ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΟ"

Ανώνυμος είπε...

11:07
Αν έφταναν οι Αλβανοί, Βούλγαροι Ρώσοι κλπ στην Αίγυπτο και στη Λυβύη μετά την κατάρρευση των «κουμμουνιστικών» καθεστώτων δεν θα επαναστατούσαν και αυτοί γιατί θα ήξεραν τι τους περιμένει.

Το Προφίλ μας