Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Χρόνια Πολλά στις Άννες (ιδιαίτερα στην υπουργό και στη νέα περιφερειάρχη μας...)


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Νέα Περιφερειάρχης....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και καθε επιτυχια εις το εργον της

Ανώνυμος είπε...

δεν την λενε Αννα...
αλλα Σουλτανα

ai-vreS είπε...

Και επίσης δεν είναι ακόμα επίσημα περιφερειάρχης αλλά δεν πειράζει

Ανώνυμος είπε...

Έχει ένα γιο (να της ζήσει) που πηγαίνει στη Δευτέρα Λυκείου. Ο γιός της, όμως πηγαίνει σε ιδιωτικό Σχολείο (στου Γείτονα στη Βάρη) και μάλιστα ΔΕΝ παρακολουθεί το Ελληνικό πρόγραμμα αλλά το IB. Όλα αυτά σημαίνουν δύο πράγματα:
1. Δεν έχει εμπιστοσύνη στο... Δημόσιο Σχολείο.
2. Δεν έχει εμπιστοσύνη στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο, αφού είναι γνωστό ότι όποιος παρακολουθεί το ΙΒ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις Πανελλήνιες εξετάσεις και πρέπει να συνεχίσει τις σπουδές στο εξωτερικό.
Ποια είναι αυτή η μητέρα;
Μα η Άννα Διαμαντοπούλου, Υπουργός Παιδείας, που το απόγευμα υπεραμύνθηκε στη Βουλή του Δημόσιου Σχολείου και Πανεπιστημίου! "Βρε πού πάμε;", που έλεγε και ο Αυλωνίτης!

ai-vreS είπε...

Και η Παπαρήγα το παιδί της στο ιδιωτικό σχολείο το έστελνε. Να την αποκηρύξει το ΚΚΕ;

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι υπουργός της δημόσιας παιδείας η Παπαρήγα.

ai-vreS είπε...

Όχι βέβαια. Απλά, αρχηγός κόμματος.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Η ΑΝΝΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ? ΑΥΤΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ (ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ) ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ.

Ανώνυμος είπε...

Tί λέτε ρε παλιάτσοι; Γιατί να έχει εμπιστοσύνη η Αννούλα στο ελληνικό πανεπιστήμιο;
1. Γιατί οι δικοί της επέτρεψαν το 82 με τον εκτρωματικό νόμο πλαίσιο την πλήρη διάλυση του πανεπιστημίου απο τις δημοκρατικές ορδές των ρακοσυλλεκτών της αριστεράς
2. Γιατί οι δικοί της μετέτρεψαν όλα αυτά τα χρόνια το πανεπιστήμιο σε άντρο πελατειακών διευθετήσεων και ρουσφετολογικών διορισμών, επιτρέποντας σε ηλιθίους να ανακηρύσσονται καθηγητές και σε ρουφιάνους φοιτητές να παίρνουν πτυχία και διδακτορικά αβρόχοις ποσοί
3. Γιατί οι δικοί της εναντιώθηκαν σθεναρά στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων που θα αποτελούσαν στη χειρότερη των περιπτώσεων μια εναλλακτική πανεπιστημιακή διέξοδο για όσους δεν επιθυμούσαν να σπουδάσουν σε ιδρύματα όπου νόμος είναι το δίκιο το εργάτη και όπου η ακαδημαική επίδοση του φοιτητή εξαρτάται απο το πόσες πί...πες θα κάνει στα κομματικά χανουμάκια των φοιτητικών παρατάξεων
4. Γιατί οι δικοί της μας έχουν πρήξει χρόνια τώρα με το πανεπιστημιακό άσυλο, μετατρέποντας τα πανεπιστήμια σε χρόνια άσυλα ανιάτων.
5. Γιατί οι δικοί της χρόνια τώρα επιτρέπουν στα πενταράκια να ζητούν ευθαρσώς ίσα επαγγελματικά δικαιώματα με τα πτυχία του 9 και του 10 στα πλαίσια της σοσσιαλιστικής αποθέωσης της ελάσσονας προσπάθειας.
6. Γιατί τέλος αυτή και οι δικοί της έχουν επιφορτιστεί με το βαρύ έργο της μεταρρύθμισης του πανεπιστημιακού αυτού μπουρδέλου και αποτελεί σχήμα οξύμωρο απο την μία να αγωνίζεσαι για την μεταρρύθμιση αυτή και απο την άλλη να απαξιώνεις a priori το ελληνικό πανεπιστήμιο στέλνοντας τον εκάστοτε βουτυρομπεμπέ σου σε ξένα πανεπιστημιακά ιδρύματα.
Θέλεις και άλλα γιατί;

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΕ.ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.

Το Προφίλ μας