Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Ευχές από το Δήμο Βελβεντού



18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να θέσω υπ' οψιν της Δνσις του Ιστολογίου, οτι οταν ανοιγει η Κεντρική Σελίδα του Ιστολογίου Ai-vres, η Αριστερή Μπάρα βγαίνει εντελώς κάτω απο τις Αναρτήσεις και δεν φαίνεται καθόλου Αριστερα.
Αυτό γίνεται ΜΟΝΟ στην Κεντρική Σελίδα του Ιστολογίου, τόσο στο Mozilla, οσο και στον INTERNET EXPLORER!
Οταν μπαίνουμε σε μια μόνο ανάρτηση, για καταχώρηση σχολίου ή ανάγνωσης της Ανάρτησης, τότε η Αριστερή-κάθετη Μπάρα, εμφανίζεται κανονικά!
Χρειάζεται ΜΟΝΟ επιδιόρθωση στην Κεντρική Σελίδα του Ιστολογίου...
Μετά τιμής
Κ/σας!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ Ο ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΑΡΑ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩ. ΝΑ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΩ!
ΤΟ ΛΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΙΖ.
ΠΑΜΕ ΓΙ ΑΛΛΑ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Ευχαριστούμε τον κύριο Μανώλη που για ακόμη μια χρονιά μας στέλνει τις ευχές και μακάρι και οι υπόλοιποι τοπικοί ηγέτες να έκαναν το ίδιο.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΕΛΒΕΝΤΟ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΛΑ, ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΒΡΗΖΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ.ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΜΙΛΑΗ ΚΑΘΑΡΕΟΥΣΙΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΛΕΗ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΣΚΙΝΗΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ.
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΤΟ ΜΙΑΛΟ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩ. ΝΑ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΩ! ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ.ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ.ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ.ΣΚΕΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ.ΚΑΙ ΛΕΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.ΑΥΤΗ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΕΟΥΣΙΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΙΑ.ΝΑ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΩ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ.ΤΡΕΜΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ.ΠΑΜΕ ΓΙ ΑΛΛΑ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ai-vreS είπε...

Θεωρούμε ότι η ανωνυμία των σχολιαστών είναι σεβαστή. Ας αφήσουμε τον καθέναν/την καθεμία να αποφασίσει αν θέλει να υπογράφει τα σχόλιά του ή όχι.

Ανώνυμος είπε...

Ασχετο.
Σήμερα που έχουν οι Δημοσιογράφοι απεργία δεν βλέπω και πολλά άρθρα στο Ai-Vres. Μήπως οι διχειριστές είναι δημοσιογράφοι και απεργούν ή αντιγράφουν τους δημοσιογράφους;
Περίμενα να μας ενημερώσουν αν ξέρουν γαιτί ο δρόμος aivres - Ass-iral σήμερα έχει τόσο κίνηση; Μήπως έκλεισαν τα Τέμπη;

Ανώνυμος είπε...

Να σας ενημερώσω οτι τα Τεμπη εκλεισαν λόγω ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗΣ ΒΡΑΧΩΝ επι της Εθνικής Οδού ΑΘΗΝΑΙ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ!Ο ογκος των βράχων ήταν τεράστιος και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διακοπεί μέσω Τεμπών!!!!
-Μαρία-

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς αντιγράφουν.

Ανώνυμος είπε...

Μαρία
μήπως ξέρεις πότε θα ανοίξουν τα Τέμπη; Αυτό το ρωτώ γιατί ο κυκλοφοριακός φόρτος του δρόμου Σερβίων Κοζάνης είναι πολύ μεγάλος.

Ανώνυμος είπε...

Απο άμεση πληροφόρησην που μου εδόθει, απο υψηλά ιστάμενην πηγήν της Τροχαίας, εξ Αθηνών, τα ΤΕΜΠΗ θα είναι κλειστά τουλάχιστον για ενα 48ωρον!!!
-Μαρία-

Ανώνυμος είπε...

Γράφεις που γράφεις τάχα στην καθαρεύουσα. Ε γράψτα σωστά τουλάχιστον. Το παραπάνω σχόλιο λοιπόν στην απλή καθαρεύουσα θα έπρεπε να γραφεί έτσι:
"Εξ αμέσου πληροφορήσεως, ήτις μου εδόθη (ή παρεχέθη) εξ υψηλώς ισταμένης πηγής της εξ Αθηνών Τροχαίας, η δίοδος των Τεμπών θα παραμείνει κλειστή δια έναν σαρανταοκτάωρον". Αυτή είναι η σωστή διατύπωση και όχι οι ασυναρτησίες που πετάς εδώ μέσα και κάνεις και την περί πολλού.
Αλλά επειδή είσαι μια ακαλλιέργητη και ημιμαθής, δεν πρόκειται ποτέ να καταφέρεις να γράψεις σωστά. Άντε άσε μας ήσυχους και κάνε καμιά άλλη δουλειά αντι να ταλαιπωρείς τη γλώσσα και μας.

Ανώνυμος είπε...

Τελικα η καθαρευουσιανα ειναι τερας μορφωσης η απλα τερας??

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ 1'28 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΕΟΥΣΙΑΝΑ.ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ.ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ?
ΜΙΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΞΕΝΕΡΟΤΟΣ.
ΕΝΑΣ ΕΛΕΕΙΝΟΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ.ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΠΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΥΡΙ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

κοιτα μαρια 12.42 μη σκισεις το καλσον

Το Προφίλ μας