Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης σχετικά με την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στον Ν. Κοζάνης

«Στο ίδιο έργο θεατές» για ακόμα μια φορά, οι πολίτες του Ν. Κοζάνης, παρακολουθώντας έναν Πρωθυπουργό ο οποίος, δεν έχει καμία επαφή για τον τόπο που επισκέφθηκε. Στην ομιλία του δεν έκανε καμία αναφορά στην απολιγνητοποίηση που οι δικές του πολιτικές έχουν αποφέρει όλες τις τραγικές συνέπειες που ζούμε καθημερινά, επιβεβαιώνοντας μας για ακόμα μια φορά πως δεν υπάρχει κανέναν σχέδιο για την επόμενη ημέρα του τόπου.
Το μόνο σχέδιο ανάπτυξης για την κυβέρνηση αποτελούν τα φωτοβολταϊκά που με την δική του «σφραγίδα» έχει μετατραπεί η περιοχή σε ένα απέραντο πάρκο χωρίς καμία συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας.

Για το μόνο που έδειξε ο κ. Μητσοτάκης να είναι περήφανος είναι η μετοχή της Δ.Ε.Η. δείχνοντας μας ότι αυτό που τον ενδιαφέρει τελικά είναι οι πλούσιοι να γίνονται ακόμα πιο πλούσιοι και όχι φυσικά τα λειτουργικά της προβλήματα όπως αυτά της Πτολεμαιδα V.

Είναι ξεκάθαρο ότι η αποφυγή συζήτησης για τα κρίσιμα ζητήματα της περιοχής ήταν σκόπιμη, αλλά ταυτόχρονα είναι και προσβλητική.

Καλούμε συνεπώς, τους πολίτες του Ν. Κοζάνης που ο Πρωθυπουργός υποτιμά εδώ και 5 χρόνια την νοημοσύνη τους, στις Ευρωπαϊκές Εκλογές του Ιουνίου να του στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα αποδοκιμασίας για τις τραγικές συνέπειες της διακυβέρνησης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας