Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Επίσκεψη του Αντιδημάρχου Σταύρου Παπαδόπουλου στη Δημοτική Κοινότητα Μικροβάλτου

Στη Δημοτική Κοινότητα Μικροβάλτου και συγκεκριμένα στην Αγία Παρασκευή, βρέθηκε την Κυριακή 26 Μαΐου 2024, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης Σταύρος Παπαδόπουλος παρουσία του Προέδρου Ευθύμιου Αλεξόπουλου και Δημοτικών Συμβούλων, όπου και συναντήθηκε με αγρότες της περιοχής για να συζητήσει τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι αγρότες είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις ανησυχίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή τους δραστηριότητα. Ένα από τα κύρια θέματα που τέθηκαν ήταν το ζήτημα της ύδρευσης των γεωργικών εκτάσεων, το οποίο αποτελεί βασική προτεραιότητα για την τοπική αγροτική παραγωγή.

 

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Σερβίων θα προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση μιας σημαντικής παρέμβασης για την επίλυση του προβλήματος ύδρευσης των χωραφιών. Η παρέμβαση αυτή περιλαμβάνει την κατασκευή νέων υδροδοτικών υποδομών, διασφαλίζοντας έτσι την επάρκεια για τις καλλιέργειες.

 

Ο Δήμος Σερβίων παραμένει αφοσιωμένος στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και θα συνεχίσει να εργάζεται για τη βελτίωση του πρωτογενούς τομέα στην περιοχή.

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αχαχαχαχα για ποιο λογο χαχαχαχα??

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι αυτά που αναφέρει το δελτίο τύπου;
Μας κοροϊδεύουν εν ψυχρώ.
Πως θα ποτιστούν δηλαδή τα χωράφια χωρίς αρδευτικά δίκτυα, αφού ο δήμαρχος θεωρεί ότι τα αρδευτικά είναι φαραωνικά έργα.
Για τον λόγο αυτό άλλωστε έστειλε όλα τα αρδευτικά που είχαν σχεδιαστεί από τους προηγούμενους δημάρχους στην περιφέρεια.
Και το τελευταίο.
Η ΔΕΗ με σύμβαση που υπέγραψε το 2014 με τον Κωνσταντόπουλο ως δήμαρχο, δεσμεύτηκε να δώσει 2,0 εκ. ευρώ για το μεγάλο αρδευτικό στα Καμβούνια, για τα υπόλοιπα χρήματα υπήρχε δέσμευση της περιφέρειας ότι θα τα έδινε μέσω ΕΣΠΑ.
Η σύμβαση έληξε, ο Κοσματόπουλος 5 χρόνια δεν έκανε τίποτα, ο Ελευθερίου άλλα 4 χρόνια και 4 μήνες επίσης δεν έκανε τίποτα.
Και μετά λέτε ότι νοιάζεστε για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους.
Δηλαδή μας δουλεύετε.
Θα έρθει η ώρα σας όμως. Μαύρο που θα φάτε.

Ανώνυμος είπε...

Το μεγαλύτερο γεγονός,ξεπέρασε και την επίσκεψη του Μητσοτάκη στα Σέρβια.Τώρα έρχονται καλύτερες μέρες για το Μικρόβαλτο.Ο Σταυράκης ήταν εγγύηση με τον Κοσματόπουλο,τώρα και με τον Ελευθερίου.Δεν ξέρω αν θα πρέπει να γελάω ή να κλαίω.ΚΑΗΜΕΝΑ ΣΕΡΒΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

"Την επέκταση του χώρου του ΒΙΟΠΑ Πτολεμαΐδας σε παρακείμενο χώρο 600 στρεμμάτων της πρώην λιπασματοβιομηχανίας ΑΕΒΑΛ, καθώς και την παραχώρηση- μίσθωση έκτασης εντός του ΒΙΟΠΑ σε εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων, ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας στη συνεδρίασή του το απόγευμα της Δευτέρας 27 Μαΐου 2014, επικυρώνοντας δύο σχετικές αποφάσεις του Δ.Σ. της εταιρείας ΒΙΟ.ΠΑ.Π. ΑΕ."

Η ΑΕΒΑΛ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΒΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟ
ΕΚΕΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.,ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΜΙΑΝΤΟΥ! ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΑΣ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ! ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΥΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΟΡΑΜΑ" ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

Το Προφίλ μας