Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Σε διάνοιξη αγροτικών δρόμων προχωράει ο Δήμος Σερβίων

Σε εργασίες διάνοιξης και συντήρησης αγροτικών δρόμων προχωράει ο Δήμος Σερβίων στο σύνολο των Δημοτικών Ενοτήτων, ενισχύοντας έτσι την πρόσβαση στις κτηνοτροφικές μονάδες και τις αγροτικές εκτάσεις του δήμου.

 

Οι παρεμβάσεις αυτές, που περιλαμβάνουν τη διάνοιξη  δρόμων και τη συντήρησή τους,  διευκολύνουν την πρόσβαση στις κτηνοτροφικές μονάδες και τις καλλιέργειες, καθιστώντας τις μετακινήσεις πιο ασφαλείς και οικονομικές.

 

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου επισήμανε πως: «Με τις καθημερινές μας παρεμβάσεις, αποδεικνύουμε ότι ο Δήμος Σερβίων είναι συνεχώς δίπλα στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας. Η υποστήριξή τους αποτελεί προτεραιότητά μας, και οι εργασίες διάνοιξης αγροτικών δρόμων είναι ένα από τα μέσα με τα οποία τους στηρίζουμε».

 

Ο Δήμος Σερβίων παραμένει σταθερά προσηλωμένος στην υποστήριξη του πρωτογενούς τομέα, προσφέροντας καθημερινές λύσεις και βελτιώσεις για την ενίσχυση της τοπικής παραγωγής.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακούσαμε στη τελευταία Δημοτική Συνεδρίαση στις 27.05.24 να λέει ο Δήμαρχος ότι για την επίσκεψη του Μητσοτάκη στα Σέρβια τον ενημέρωσε τηλεφωνικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Παπαδόπουλος Μιχάλης. Με ποια ιδιότητα ο Παπαδόπουλος ενημέρωσε τον Δήμαρχο για την κομματική επίσκεψη του Μητσοτάκη στα Σέρβια? Αυτό το ερώτημα το θέτω σε όλους εκείνους που προσπαθούνε να πείσουν τους Σερβιώτες ότι η επίσκεψη του Πρωθυπουργού δεν ήταν προεκλογική. Τι παραπάνω γνώριζε ο Παπαδόπουλος από την τοπική της ΝΔ Σερβίων και έτρεξε ο ίδιος να τηλεφωνήσει τον Δήμαρχο? Αυτά να τα βλέπουν όλοι οι αριστεροί – προοδευτικοί που στις εκλογές στηρίξανε κατά τα άλλα ένα ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο. Τα 3 Α θα γίνουν 3 Κ (Κυριάκος, Κολοτούμπα, κακομοιριά)

Ανώνυμος είπε...

Μα δεν το ξέρετε ότι υπάρχει μεγάλος έρωτας μεταξύ Ελευθερίου και Μιχάλη Παπαδόπουλου;Ο πυροσβέστης νάναι καλά.Εσείς εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ Σερβίων στηρίξτε τον Ελευθερίου με τους 8 απο τους 10 δεξιούς και ακροδεξιούς δημοτικούς συμβούλους.

Το Προφίλ μας