Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 26 Μαΐου 2024

X. Γκοβεδάρος (Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων): “Ολοκληρώθηκε η στεγάνωση της πλάκας καταστρώματος και η διάστρωση νέου ασφαλτοτάπητα στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων – Ελεύθερη η κυκλοφορία και στις δύο διευθύνσεις χωρίς φωτεινό σηματοδότη”

Ολοκληρώθηκε η στεγάνωση της πλάκας καταστρώματος και η διάστρωση νέου ασφαλτοτάπητα στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων στο τμήμα των τριακοσίων μέτρων της προβολοδόμησης.

Ελεύθερη η κυκλοφορία και στις δύο διευθύνσεις χωρίς φωτεινό σηματοδότη.

Υπολείπονται οι εργασίες διαγράμμισης, η συντήρηση των αρμών και η στεγανή απορροή των ομβρίων υδάτων. Οι εργασίες αυτές-και αφού λυθούν κάποιες τελευταίες τεχνικές λεπτομέρειες-για λόγους ασφάλειας του εργαζόμενου προσωπικού θα λάβουν χώρα με ρύθμιση της κυκλοφορίας και μονοδρόμηση με σημαιοφόρους ή με φωτεινό σηματοδότη μόνο κατά τις ώρες εκτέλεσής τους.

Παρακαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να τηρούν αυστηρά το όριο ταχύτητας των 40χλμ/ώρα, το μέγιστο επιτρεπόμενο φορτίο των 40tn, και την ελάχιστη απόσταση των 100μ μεταξύ τους.


 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αφού έφαγε άκυρο ο Γκοβεδάρος από τον Μητσοτάκη στην επιτόπου επιθεώρηση των εργασιών συντήρησης της Γέφυρας, τώρα τρέχει να βάλει το όνομα του σε δελτία τύπου που δεν έχουν καμία ουσία. Ζείτε για την φίρμα γιατί δεν έχετε ουσία για τα προβλήματα του τόπου.

Το Προφίλ μας