Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 28 Μαΐου 2024

«Καλωσόρισμα στον Άδωνι Γεωργιάδη» από τον Π. Κουκουλόπουλο

Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας τη Δευτέρα στα στελέχη της Ν.Δ. στην Κοζάνη, ήταν συγκεκριμένος.

1)      Ο κ. Μητσοτάκης θα είναι Πρωθυπουργός, ανεξαρτήτως αποτελέσματος ευρωεκλογών.

Σχόλιο: συμφωνούμε με την προσθήκη ότι η επιθυμητή από όλους σταθερότητα πρώτα από όλα απαιτεί και προϋποθέτει δυο ισχυρούς πόλους. Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ σημαίνει σταθερότητα. 

2)      Η αποδυνάμωση της Ν.Δ. σημαίνει καθυστέρηση και εμπόδια στο κυβερνητικό έργο.

Σχόλιο: δεδομένου ότι στη Δυτική Μακεδονία που βιώνει δραματική συρρίκνωση, κυβερνητικό έργο δεν υπάρχει, η αποδυνάμωση της Ν.Δ. είναι επιβεβλημένη μήπως και αλλάξει κάτι. Η ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ στη Δυτική Μακεδονία είναι η πιο σίγουρη επιλογή.

3)      Η άνοδος της Ακροδεξιάς στην Ευρώπη είναι αρνητική εξέλιξη.

Σχόλιο: συμφωνούμε, μόνο που η κα Φον Ντερ Λάιεν, την οποία  στηρίζει η Ν.Δ. για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, έκανε άνοιγμα στην Ακροδεξιά. Αντίθετα, ο υποψήφιος. των Σοσιαλιστών, τον οποίο στηρίζει το ΠΑΣΟΚ, απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με την Ακροδεξιά.

4)      Η παρουσία του εδώ είναι συχνή γιατί έχει ορισθεί υπεύθυνος του κόμματος στη Δυτική Μακεδονία για τις ευρωεκλογές.

Σχόλιο: όταν αποφασίσει να ανοίξει σοβαρό διάλογο για τον υγειονομικό χάρτη της Χώρας, θα είμαστε παρόντες. Μέχρι τις εκλογές,όμως, ο κ. Γεωργιάδης οφείλει να μας εξηγήσει για τις μηδενικές επενδύσεις στην περιοχή 5 χρόνια μετά την απολιγνιτοποίηση και 2,5 χρόνια μετά τη μεγάλη κρίση στη γούνα. Εξάλλου μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι αυτός ήταν ο αρμόδιοςΥπουργός Ανάπτυξης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας