Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Μπάσκετ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.: Νίκη παραμονής από την Αναγέννηση Σερβίων

Την Κυριακή 26/5/2024 το απόγευμα, η ομάδα των ανδρών μας κατάφερε να πάρει την δεύτερη νίκη απέναντι στην ομάδα του Αρίων Πτολεμαΐδας.

Έτσι κατάφερε και τυπικά να παραμείνει στην Α΄ κατηγορία ανδρών (χωρίς φυσικά να γνωρίζουμε αν θα υπάρξει την νέα χρονιά Α΄ και Β΄ τοπικό) του πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο παρακολούθησαν ένα ντέρμπι από την αρχή έως σχεδόν το τέλος της αναμέτρησης. Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν καλά, με μεγάλα ποσοστά ευστοχίας και στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου ο Αρίων ήταν μπροστά στο σκορ με 19 - 17.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες μας δεν ήταν το ίδιο εύστοχοι όπως της Πτολεμαΐδας και έτσι η διαφορά στο τέλος του ημιχρόνου έφτασε τους δέκα πόντους (27 - 37). Στο τρίτο δεκάλεπτο, μετά τις οδηγίες του κόουτς ΠΑΡΔΑΛΙΟΥ και του ψύχραιμου αθλητή μας ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗ (ο οποίος δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού) οι αθλητές μας έκαναν την αντεπίθεση και με μεγάλα σουτ των ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ, ΤΟΛΙΚΑ και ΖΙΑΜΠΑ ψαλίδισαν την διαφορά κλείνοντας το δεκάλεπτο στους δύο πόντους (51 - 53).

Το τέταρτο δεκάλεπτο ξεκίνησε όπως τελείωσε το τρίτο. Με σφιχτή άμυνα των ΜΠΟΥΛΟΚΩΣΤΑ, ΤΣΙΡΕΚΑ πάνω στον ΤΟΥΖΟ, με καλές επιθέσεις των ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΤΣΩΝΑ και με τις αλλαγές των ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΗ και του αρχηγού μας ΚΟΝΙΤΣΙΩΤΗ η ομάδα μας έκανε την ολκή ανατροπή και με επιμέρους σκορ 23-12 πήρε την νίκη με τελικό σκορ 74 - 65. Θα πρέπει να σταθούμε όμως και να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους νεαρούς αθλητές της ομάδα του Αρίων Πτολεμαΐδας για την φετινή τους προσπάθεια (2 αθλητές γεννηθέντες το 2008 και 7 το 2009).

Το μόνο σίγουρο είναι πως το μέλλον τους ανήκει.

ΠΗΓΗ: anagennisiservion.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας