Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Δήμος Κοζάνης: 118 στειρώσεις αδέσποτων ζώων συντροφιάςπραγματοποιήθηκαν από τις 15 έως τις 19 Μαΐου 2024

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε ένα ακόμη πενθήμερο δωρεάν στειρώσεων αδέσποτων ζώων συντροφιάς στον χώρο του Δημοτικού Κτηνιατρείου στη Λευκόβρυση.

Ειδικότερα, από την Τετάρτη 15 Μαΐου έως και την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, συνολικά έγιναν 118δωρεάν στειρώσεις, σημάνσεις, εμβολιασμοί και αποπαρασιτώσεις, σε γάτες καισκύλους.

Η εν λόγω δράση υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα και την πλήρη υποστήριξη του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Tierarzte-pool», εντασσόμενη στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Κοζάνης.

Ο Δήμος Κοζάνης εκφράζει από καρδιάς ένα μεγάλο και ειλικρινές ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους δημότες που ανταποκρίθηκαν μαζικά σε μια ακόμη δράση δωρεάν προγραμματισμένων στειρώσεων αδέσποτων ζώων συντροφιάς αλλά και σε όλους τους εθελοντές φιλόζωους, οι οποίοι διαχρονικά στηρίζουν αυτές τις προσπάθειες.

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πόσο φιλόζωος μπορεί να αισθάνονται όλοι εκείνοι που τρέχουν καθημερινά για να στειρώνουνε (ευνουχίζουν τα αρσενικά και να αφαιρούν την μήτρα από τα θηλυκά) ζώα, να τα στιπάρουν και να τα αμολούν ελεύθερα μέσα στις γειτονιές όπου αφοδεύουν όπου βρούνε και μολύνουν? Είναι ίδια η περίπτωση με εκείνους που μιλάνε για πράσινο περιβάλλον και ουσιαστικά εργάζονται για την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών και ανεμογεννητριών στον κάμπο και στα δάση. Είναι καιρός να ξυπνήσουμε και να αντιληφτούμε την απάτη που έχουν στήσει όλοι εκείνοι εις βάρος των ζώων και του περιβάλλοντος.

Υπερφιλοζωος είπε...

Εσύ πόσο iq παίζει να' χεις στο κεφάλι; Δεν ΣΤΙΠΑΡΕΙΣ καλύτερα τον εαυτό σου, μη σε ψάχνουμε τέτοιο τεμάχιο;

Το Προφίλ μας