Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Διήμερο εκδηλώσεων του Συλλόγου Φίλων Μουσικής "Βελβεντινές Φωνές"

1. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΣΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Συμμετείχε το Σάββατο, 25 Μαΐου στην συνάντηση χορωδιών που διοργάνωσε η χορωδία του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλώρινας "Ο Αριστοτέλης" στην Φλώρινα, αφιερωμένη στα 50 χρόνια από την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο.

            Η σύμπραξη των δυο συλλόγων πάνω στη σκηνή με την καθοδήγηση της ακούραστης μαέστρου μας κυρίας Αλεξάνδρας Παπά έδωσε ένα αποτέλεσμα άρτιο, όπου ενθουσίασε το κοινό που παρακολούθησε την εκδήλωση.  Ξύπνησε μνήμες στους χορωδούς από τη συμμετοχή των δυο συλλόγων στην πρόσφατη μεγάλη Εθνική συναυλία στην Κύπρο.

            Αξίζει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους χορωδούς και των δυο συλλόγων , στους σολίστες και στην ορχήστρα.

            Να ευχαριστήσουμε τον σύλλογο του Αριστοτέλη για την πρόσκληση, τους χορωδούς μας που ακολουθούν πιστά στις εκδηλώσεις  και φυσικά την Μαέστρο μας.

 

2. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ – ΕΦΗΒΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΤΟ 15Ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ  ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Η ΚΟΖΙΑΝΗ»

 

            Την Κυριακή, 26 Μαΐου συμμετείχε το παιδικού-εφηβικό τμήμα της Μουσικοχορευτικής Παράδοσης του συλλόγου μας στο 15ο Αντάμωμα Παιδικών και Εφηβικών Χορευτικών Συγκροτημάτων Παραδοσιακού Χορού στην Κοζάνη.  Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος "η Κόζιανη", τον οποίο ευχαριστούμε για την πρόσκληση και την άψογη διοργάνωση.

            Ένα μεγάλο μπράβο οφείλουμε στα παιδιά για τη συμμετοχή, την άψογη εμφάνιση και την συνέπεια εν μέσω των σχολικών εξετάσεων .

            Μπράβο στο χοροδιδάσκαλο του τμήματος, κύριο Γιάννη Γκόγκο.

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά και μπράβο που τα ωθούν στο να συμμετέχουν σε τέτοιες εκδηλώσεις.

 

Με εκτίμηση

το ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Μουσικής

«Βελβεντινές Φωνές»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας