Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

3ο Kozani Youth Fest

Το 3ο Kozani Youth Fest είναι επιτέλους εδώ και σε περιμένει να γίνεις μέρος του στις 23, 24 και 25 Μαΐου 2024 στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης.

 

Έλα κι εσύ να γίνεις μέρος μιας μοναδικής και ιδιαίτερα ξεχωριστής περιπέτειας. Η GO Alive σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, το Δήμο Κοζάνης και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης διοργανώνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Kozani Youth Fest.

 

Ένα Festival αφιερωμένο στην νεολαία. Θέματα που ποικίλλουν για όλα τα ενδιαφέροντα και εργαστήρια κατάλληλα για συμμετοχή από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο, γιατί στη GO Alive δεν αφήνουμε κανέναν στην απέξω!

 

Εν όψει και των ευρωεκλογών που πλησιάζουν, το φετινό festival είναι αφιερωμένο και εστιάζει σε ευρωπαϊκά θέματα που σίγουρα θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον, όπως το πως θα μπορούσες να κάνεις πρακτική σε ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα και να γίνεις μέρος αυτών; Ποια είναι η ιστορία της ψήφου; Γιατί να ψηφίσω; και πολλά ακόμη ευρωπαϊκά θέματα που αφορούν τον κάθε ένα από εμάς ξεχωριστά.

 

Θέλεις ακόμη να μάθεις περισσότερα για τους τοπικούς φορείς και τις ευκαιρίες που σου παρέχουν; Για την πράσινη οικονομία; Για τα ανθρώπινα δικαιώματα; Αλλά και για την νεανική και μη επιχειρηματικότητα; Τότε το Kozani Youth Fest είναι το σωστό μέρος για σένα!

 

Και ξέρεις ποιο είναι το πιο exciting thing φέτος στο φεστιβάλ; Θα έχουμε στην παρέα μας 23 εθελοντές από το εξωτερικό! Κροατία, Φινλανδία, Ιταλία, Γαλλία, Τσεχία, Γεωργία, Ρουμανία, Ουκρανία, Μαρόκο, Ελλάδα ενώνουν τις φωνές τους, γίνονται ένα και μαζί δημιουργούν κάτι εκπληκτικό που δεν πρέπει να με τίποτα να το χάσεις!

 

Τέλος, το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης.

 

Βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των ημερών του φεστιβάλ στα social media της GO Alive (facebook. instagram, tiktok) και στην ιστοσελίδα https://goalive.eu/kozani-youth-fest-2024/

 

 

 

Σας περιμένουμε όλους και όλες!

 

(ακολουθεί η αφίσα του Φεστιβάλ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας