Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Πάνω από 20.000 παιδιά εκπαιδεύτηκαναπό το 2007στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου Κοζάνης - Γιάννης Κοκκαλιάρης: «H στήριξη και ανάπτυξη του χώρου, στο πρόγραμμα της Δημοτικής Αρχής»

Την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής για την έμπρακτη στήριξη και ανάπτυξη του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου Κοζάνης, εξέφρασε ο Δήμαρχος Γιάννης Κοκκαλιάρης κατά την επίσκεψή του στον χώρο το πρωί της Τετάρτης 29 Μαΐου 2024, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Δημοτικής Αστυνομίας Γιώργο Ευκολίδη και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κοζάνης Θωμά Αυλογιάρη.

Επισημαίνεται ότι από το 2007, πάνω από 20.000 μαθήτριες και μαθητές Δημοτικού έχουν εκπαιδευτεί εδώγια τους κανόνες της σωστής οδικής συμπεριφοράς, όπως υπογραμμίζει ο Προϊστάμενος Αστυνόμευσης της Δημοτικής Αστυνομίας Κοζάνης Κώστας Πατιός ενώ για τις θετικές εντυπώσεις των παιδιών, μίλησε ο Εκπαιδευτικός του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης Κώστας Παπαθανασίου.

Με την ολοκλήρωση των πρακτικών μαθημάτων, ο κ. Κοκκαλιάρης συνεχάρη τους Δημοτικούς μας Αστυνομικούς για το σπουδαίο τους έργο, απονέμοντας εν συνεχείααναμνηστικά διπλώματα παρακολούθησης στους μικρούς μας συνδημότες.  

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας