Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Δημοτικό Συμβούλιο: Καθορισμός χρήσης χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδοτων εκλογώντης 9ης Ιουνίου 2024, για την ανάδειξη των μελών του Ευρωκοινοβουλίου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, μετά και τη διακομματική σύσκεψη που προηγήθηκε στο Δημαρχείο για τη διάθεση και τη χρήση χώρων προβολής ενόψει ευρωεκλογών, αποφάσισε ομοφώνως τα εξής:

-Την τοποθέτηση ενός stand ή περιπτέρου, διαστάσεων 2Χ2Χ2, στονπεζόδρομο της οδού Ειρήνης (στην προέκταση της πλατείας Νίκης), από τοΚαμπαναριό και προς τα Δυτικά, σύμφωνα με υπόδειξη της Διεύθυνσης ΤεχνικώνΥπηρεσιών.

-Τοποθέτηση ενός ταμπλό για κάθε κόμμα, πίσω ή μπροστά από τα standή ταπερίπτερα που θα τοποθετηθούν, στον παραπάνω χώρο.

-Τοποθέτηση ενός ταμπλό για κάθε κόμμα στις πλατείες Αλώνια, Σκ’ρκα,Υποσμηναγού Γιολδάση, Αριστοτέλους.

-Τοποθέτηση ενός ταμπλό για κάθε κόμμα στις πλατείες των ΔημοτικώνΚοινοτήτων.

-Η άδεια για την τοποθέτηση stand ή περιπτέρου με τα αντίστοιχα ταμπλό, θαδίνεται ατελώς, ύστερα από απόφαση του Δημάρχου, στον πεζόδρομο της οδούΕιρήνης (στην προέκταση της πλατείας Νίκης) με την παρακάτω σειρά, από τοΚαμπαναριό και προς ταΔυτικά, και συγκεκριμένα: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚΚίνημα Αλλαγής, ΚΚΕ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΝΙΚΗ, ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣκαι στη συνέχεια τα υπόλοιπα κόμματα,σύμφωνα μετις υποδείξεις των Διευθύνσεων Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης καιΤεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης.

-Τα κόμματα που θα τοποθετήσουν stand ή περίπτερο με τα αντίστοιχα ταμπλό, θαέχουν και την ευθύνη φύλαξης, ασφάλειας αλλά και απόσυρσης αυτών, εντός επτά (7) ημερών μετά το πέρας των εκλογών.

-Οτιδήποτε προκύψει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και δενπροβλέπεται από την παρούσα απόφαση θα λύεται με κοινή σύσκεψη τωνεκπροσώπων των κομμάτων και του Δήμου Κοζάνης.

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας