Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας |Ημερίδα «Πρώιμη παρέμβαση σε νεογνά, βρέφη, νήπια και παιδιά»

Το Τμήμα Μαιευτικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τη Γ’ Παιδιατρική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και το Παιδοψυχιατρικό Τμήμα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, διοργανώνει επιστημονική ημερίδα με θέμα «Πρώιμη παρέμβαση σε νεογνά, βρέφη, νήπια και παιδιά».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024, από τις 9:30 έως τις 16:00 και τελεί υπό την αιγίδα του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλονίκης, Κιλκίς και Χαλκιδικής του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών.

Στόχος της ημερίδας είναι η ανταπόκριση στις αυξημένες ανάγκες για εξειδικευμένη γνώση στην πρώιμη παρέμβαση στα νεογνά, βρέφη, νήπια και παιδιά καθώς και η πληρέστερη κάλυψη των αναγκών της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων που εμπλέκονται στη διαχείριση του παιδιατρικού πληθυσμού.

Κατά την διάρκεια της θα παρουσιαστούν τα νεότερα επιστημονικά και ερευνητικά δεδομένα, εστιάζοντας στους παράγοντες που εγγυώνται την ασφάλεια των παιδιών και αναδεικνύοντας το σύνθετο έργο των ιατρών, μαιών, νοσηλευτών και φυσικοθεραπευτών στη φροντίδα των παιδιών από τη γέννησή τους μέχρι τα πρώτα χρόνια ζωής.

Η συμμετοχή στην ημερίδα απαιτεί προεγγραφή μέσω του συνδέσμου:

https://uowm-gr.zoom.us/webinar/register/WN_X_USwI5YTUycJQChayQzfA

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας