Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

«Σταθερός» Δήμαρχος: Το 2019 δόξαζε τον Τσίπρα, το 2024 τον Μητσοτάκη

Από το aftodioikisi.gr

Και με τον «χωροφύλαξ» και με τον «αστυφύλαξ». Η συγκεκριμένη λαϊκή ρήση, αποτυπώνεται πλήρως στο πρόσωπο του δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου. Γιατί; Γιατί πρόκειται για τον δήμαρχο που μέσα σε πέντε χρόνια κατάφερε να «δοξάσει» με ύμνους και τους δύο τελευταίους πρωθυπουργούς της χώρας.

Το 2019, λοιπόν ο συγκεκριμένος δήμαρχος υμνούσε τον Αλέξη Τσίπρα και τον έδινε ευχές, δηλώνοντας: «Η Αριστερά είναι μεγαλείο, ο Αλέξης πόλος έλξης στον χώρο και ο Αλιάκμονας η πηγή πλούτου της περιοχής μας .Ήταν μια ευχή από την καρδιά μου στον πρώην πρωθυπουργό με πρωτότυπο τρόπο».

Το 2024,  ο συγκεκριμένος δήμαρχος, υποδέχθηκε στο δήμο του, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι δηλώσεις του, επίσης εγκωμιαστικές. 

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Το δίπολο της πολιτικής το κάνατε μόνο πόλο, Μητσοτάκης από 2019 και όσο πάει…»!

Με άλλα λόγια, δήμαρχος παντός καιρού ο κ. Ελευθερίου. Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις των αυτοδιοικητικών παραγόντων που αλλάζουν …«στρατόπεδα» μέσα σε μια νύχτα.
 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όσοι ζούμε εδώ γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι συντοπίτες μας είναι αμοραλιστες τυχοδιώκτες και παρτακηδες και φιλοχρήματοι. Ακόμα και οσοι τους ψηφιζουν το ξέρουν. Άλλωστε τους βρίζουν δημοσια. Απλά κάνουν ότι δεν ξέρουν γιατί ένα μεροκάματακι, ένα επιδόματακι θολωνει τον καθρέπτη και δεν βλέπουν έτσι την μούρη τους.
Θυμάμαι κάποιον με 50 ευρώ μαύρα την ώρα ιδιαίτερα μαθήματα που φωναχτά έλεγε πόσο συμπάσχει με τους μαθητές του. Πελάτες εννοούσε αλλά όταν μπορείς να πουλάς σανω...

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς η Ελληνική Γλώσσα είναι η πλουσιότερη όλων και αυτό ονομάζεται Πολιτικός Τυχοδιωκτισμός ο οποίος είναι ζωτικής σημασίας για την οικονομική επιβίωση της Παρέας και αναζωογονεί τους γλείφτες ψηφοφόρους. Όπως αντιλαμβανόμαστε ο Δήμος Σερβίων για άλλη μια φορά έγινε Πανελλαδικά ρεζίλι μαζί και όσοι αριστεροί συστρατευόμενοι κλακαδόροι ζητωκραύγαζαν στην Κεντρική Πλατεία τον Μητσοτάκη.

Ανώνυμος είπε...

Χρήστο επειδή ξέρω ότι θα διαβάσεις το σχόλιο μου είμαι πρώην μαθητής σου από το Βελβεντό.Από τις 1800 δραχμές την ώρα και τις μεστές συζητήσεις μας έφτασες να είσαι ένας χυδαίος πολιτικάντης δίπλα σε ανθρωπακια που ξεπούλησαν την Μακεδονία,ψήφισαν μνημόνια,φτωχοποίησαν την Ελλάδα,διέλυσαν την επαρχία.Απο πλέμπα να γίνεις Πατρίκιος με το στανιό.Και όλα αυτά για ποιο λόγο;Για να ικανοποιήσεις την ματαιοδοξία σου να γίνεις πολιτική περσόνα σαν τον Στεργίου και άλλους ρεμπεσκεδες.Σου εύχομαι και βουλευτής ώστε ως γνήσιος δημοκράτης να συνδράμεις στην αποσύνθεση της ελληνικής φυλής της ελληνικής υπαίθρου.

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερίου έχεις το δημοκρατικό δικαίωμα να αποκαλείς τον Μητσοτάκη όπως θέλεις,όχι όμως με το μας.Ούτε ότι θα τον υποδεχτούν στην πλατεία οι Δημότες μας.Ενα μέρος,ένα κομμάτι ένας αριθμός ή όπως αλλιώς θέλεις των Δημοτών ναί.Εγώ που δεν ήμουν στην πλατεία δεν είμαι Δημότης Σερβίων;Για όλα κρίνεσαι αλλά σοβαρέψου λίγο,αν υπάρχει σοβαρότητα.Τώρα πλεον ο κόσμος γνωρίζει στο σύνολό του ότι είσαι με την Ν.Δ.ΚΑΗΜΕΝΑ ΣΕΡΒΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τι είπε μωρέ αχαχα! Εγώ πάντως εάν ήμουν συριζαιος και ειδικά φιλοζωίας θα έβαζα τη νομαρχιακή επιτροπή και την τοπική επιτροπή (εντάξει μην γελάτε) να καλέσουν άμεσα τον Κασελακη! Να πέσουν κάτω τα ντουβαρια από αυτά που θα ακούσουμε! Γιατί όπως απάντησε στην Σπυρίδου τον Κίτσο τον ενδιαφέρει μόνο να γράφουν για αυτόν και ας είναι και κοροϊδίες όπως του σύστησε ο φίλος από Θεσσαλονίκη και έχει ένα δίκιο. Έτσι έγινε υπαρχηγός στη ΝΔ και υπουργαρα ο Άδωνις που δέκα χρόνια πίσω γελαγαμε όλοι με αυτον . Τώρα για τον τόπο καλά όσο νοιάζεται ο Άδωνις για τις μεθ της δυτικής Μακεδονίας άλλο τόσο νοιάζεται ο Κίτσος για τον τόπο μας

Το Προφίλ μας