Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Δήμος Βοΐου: Δημοπράτηση του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ»

Ο Δήμος Βοΐου προχωρά στη δημοπράτηση του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ», προϋπολογισμού 1.625.000,00€.

 

 

H υποβολή προσφορών  (μέσω Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) ολοκληρώνεται στις 28 Ιουνίου 2024.

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες διαμόρφωσης της Βόρειας Εισόδου της Σιάτιστας στο τμήμα από την ευρύτερη περιοχή του Βουδούρειου Πολιτιστικού Κέντρου έως τη σύνδεση με υφιστάμενη ασφαλτοστρωμένη οδό στο άκρο του σημερινού οικισμού.

Σκοπός του είναι η άνετη προσπέλαση πεζών και οχημάτων, η αυξημένη ασφάλεια χρήσης του οδικού δικτύου, η απρόσκοπτη πρόσβαση στο Βουδούρειο Πολιτιστικό Κέντρο, η δημιουργία ποδηλατοδρόμου, η ευκολότερη και ασφαλέστερη πρόσβαση σε τοπικές οδούς και χώρους αναψυχής καθώς και η αισθητική αναβάθμιση της βόρειας εισόδου της πόλεως Σιάτιστας.

Το έργο χρηματοδοτείται  από έσοδα του Ιδρύματος Μιχαήλ και Αλεξάνδρας Κουκουλίδου με το ποσό των 800.000,00€ και από το Ε.Α.Π.- Π.Δ.Μ. 2012-2016  με το ποσό των 825.000,00€.

Αποτελεί το τρίτο, από μια σειρά έργων κοινωφελούς χαρακτήρα στην πόλη της Σιάτιστας που θα υλοποιήσει ο Δήμος με συγχρηματοδότηση από το Ίδρυμα Μιχαήλ και Αλεξάνδρας Κουκουλίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας