Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερβίων, τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.00 και 19.00

Τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 17:00 θα συνεδριάσει (δια ζώσης) στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα:

 

Έγκριση ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης οικονομικού έτους 2020 Δήμου Σερβίων

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

 

Νικόλαος ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ

 

Τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 19:00 θα συνεδριάσει (δια ζώσης) στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

 

1.      Έγκριση και παραλαβή της μελέτης «Δράσεις Προστασίας των Υδάτων Δήμου Σερβίων».

2.      Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. του έργου « Βελτίωση οδικής ασφάλειας με κατασκευή τοίχων αντιστήριξης στην Κοινότητα Πολυρράχου».

3.      Έγκριση 1ου συγκριτικού πίνακα μελέτης «Σύνταξη σχεδίου ασφάλειας νερού Δήμου Σερβίων».

4.      Χορήγηση έγκρισης εισόδου – εξόδου οχημάτων επί του αγροτεμαχίου με αριθμό τεμαχίου 1428 του Αναδασμού του αγροκτήματος Σερβίων, έτους 1991, της κτηματικής περιοχής Σερβίων.

5.      Διαπίστωση αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Σερβίων έτους 2023.

6.      Τροποποίηση της υπ. αριθ. 36/2022 Α.Δ.Σ σχετικά με την εξουσιοδότηση προέδρων ως υπόλογων τραπεζικών λογαριασμών πάγιας προκαταβολής.

7.      Ίδρυση Λαϊκής αγοράς στην Τ.Κ Μικροβάλτου Δήμου Σερβίων.

8.      Μετονομασία οδού στην Τ.Κ Σερβίων.

9.      Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου στην Κοινότητα Σερβίων για ανέγερση μνημείου.

10.  Κατανομή πιστώσεων στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Σερβίων.

11.  Έγκριση απολογισμού Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης έτους 2022.

12.  Ανανέωση μίσθωσης στην εταιρεία COSMOTE σχετικά με το σταθμό βάσης στην Κοινότητα Νεράιδας.

13.  Επιστροφή ποσών από λογαριασμούς ύδρευσης.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

 

Νικόλαος ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τόσο καλή είναι η εικόνα των οικονομικών του Δήμου Σερβίων όταν το 2023 καλείτε το Δημοτικό Συμβούλιο να εγκρίνει τον Ισολογισμό για το έτος 2020. Δηλαδή τέσσερα χρόνια κ. Ελευθερίου τι ακριβός κάνατε με τα οικονομικά του Δήμου? Αυτά πρέπει να δούν οι πολίτες και να καταλάβουν καλά ποια ήταν η όλη οικονομική διαχείριση του δήμου. Και το ερώτημα που τίθεται είναι τους ισολογισμούς των ετών 2021, 2022 και 2023 ποιος θα τους ψηφήσει? Η κ. Σπυρίδου που θα είναι νέα δήμαρχος?
Διαβάζουμε στο τελευταίο θέμα την επιστροφή χρηματικών ποσών από λογαριασμούς ύδρευσης. Καλά στη Διαύγεια βλέπουμε ότι ποσά επιστράφηκαν σε συγκεκριμένους πολίτες και το ερώτημα που δημιουργείτε είναι πρώτα επιστρέφουμε τα ποσά και μετά περνάει η απόφαση Δημοτικό Συμβούλιο? Αυτή είναι μια γεύση από την εικόνα που έχει να κάνει με την Αξιοπρέπεια και εντιμότητα που θέλει ο κ Ελευθερίου να περάσει στους πολίτες. Είναι όμως τελικά έτσι? Οι πολίτες στις 8 Οκτωβρίου θα δώσουν την απάντηση.

https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%9F%CE%A5346%CE%9C%CE%93%CE%975-%CE%949%CE%A5?inline=true

Ανώνυμος είπε...

Τα ανταποδοτικά στο Πολύρραχο εκτελέστηκαν; Δόθηκαν αυτά που υποσχέθηκαν οι εταιρίες; Τοίχοι αντιστήριξης τι είναι; Τόσα αντισταθμιστικά υποσχέθηκαν. Αυτοί οι τοίχοι δεν μπορούσαν να είναι μέσα σ'αυτά τα αντισταθμιστικά; Εμείς θα τους πληρώσουμε και τους τοίχους; Αλλά θα μου πεις, μήπως ξέρετε να διαπραγματεύεστε;

Ανώνυμος είπε...

Ρίτσα Σπυρίδου: Δημόσια Καταγγελία κατά της συμπεριφοράς του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων κ. Νικόλαου Μπουκουβάλα.

Αγαπητοί συνδημότες.

Θέλω να καταγγείλω δημόσια την συμπεριφορά του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων κ. Νικόλαου Μπουκουβάλα.

Κατά την γνώμη μου και με βάση τα βιώματά μου:

Είναι αντιδημοκρατική.

Είναι απαξιωτική.

Είναι ειρωνική.

Είναι καταχρηστική.

Είναι σκόπελος για την εύρυθμη λειτουργία του Δ.Σ

Με την ανοχή του Δημάρχου και των δημοτικών συμβούλων που απαρτίζουν τη δημοτική αρχή, μπλοκάρει με αθέμιτο τρόπο την όποια πρότασή μας και προσβάλει κατά συρροή, σχεδόν σε όλα, αν όχι σε όλα τα δημοτικά συμβούλια, την προσωπικότητά μας.

Κατά συνέπεια, αυτό έχει αντίχτυπο στις οικογένειές μας, στον περίγυρό μας και πάνω από όλα, σε όλους εσάς τους δημότες Σερβίων που μας δώσατε εντολή να σας υπηρετήσουμε.

Προσωπικά έχω δεχτεί λογοκρισία, φίμωση λόγου, αμέτρητες προσβολές και χαρακτηρισμούς όπως για παράδειγμα «είστε χυδαία», «βουλώστε το, βουλώστε το, είστε απαίσια» και κάποιες φορές έχασα την ψυχραιμία μου και ζητώ συγνώμη γι αυτό.

Επίσης έχουν δεχθεί τέτοιους χαρακτηρισμούς ,ίσως και χειρότερους, άνθρωποι που δεν είναι μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εν απουσία τους και κατά τη διάρκεια δημοτικών συνεδριάσεων.

Θεωρώ, ότι αυτό είναι παράβαση καθήκοντος , προσβάλει το θεσμό του Α! βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης, πάει τον τόπο μας πίσω και παρακαλώ με υπομονή να ανατρέξετε σε όλα τα δημοτικά συμβούλια, για του λόγου το αληθές.

Δηλώνω πως αυτό το κείμενο μου, είναι προσωπική, δημόσια καταγγελία.

Ζητώ σεμνά, από τον Γενικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου κ. Βασίλειο Μιχελάκη, να με προστατεύσει ως αιρετό μέλος του Δ.Σ.

Να ζητήσει επίσημα, όλα τα ηχητικά ντοκουμέντα των δημοτικών συνεδριάσεων του δήμου Σερβίων και να πράξει όλα τα νόμιμα, που η θέση του, ορίζει.

Παρακαλώ θερμά, τον αρμόδιο εισαγγελέα να ελέγξει τα λεγόμενά μου και να πράξει με βάση την Ελληνική νομοθεσία.

Με τιμή

Λαζαρίτσα Σπυρίδου

Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Σερβίων

Επικεφαλής δημοτικής παράταξης «ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ»

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου βρε αντράκλα πυροσβέστη! Μιλάμε είναι γεμάτος "προοδευτικούς" ο συνδυασμός του "προοδευτικού"3Κ!!! Έχει τσεακαρει και τον σεξουαλικό προσανατολισμό φαντάζομαι κάθε υποψηφίου!

Το Προφίλ μας