Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Νέα εποχή στον ΣΥΡΙΖΑ, νέος πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι από χθες το βράδυ ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επικρατώντας με θριαμβευτικό τρόπο της αντιπάλου του, Έφης Αχτσιόγλου.


Ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ εισήλθε λίγο μετά τις 12 το βράδυ της Κυριακής στα γραφεία του κόμματος, με τον Σωκράτη Φάμελλο και την Όλγα Γεροβασίλη να τον υποδέχονται.


Ο Στέφανος Κασσελάκης ακούστηκε να λέει στον Σωκράτη Φάμελλο ότι «έχετε πολλή δουλειά μπροστά σας».

Ο νέος ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ επικράτησε της Έφης Αχτσιόγλου με διαφορά 13,38%, λαμβάνοντας, με καταμετρημένο το 75%, 56.461 ψήφους, και ποσοστό 56,69%, έναντι 43.139 ψήφων και ποσοστό 43,31% της αντιπάλου του.

Ο νεοεισελθείς στην πολιτική Στέφανος Κασσελάκης, μετά από δύο εκλογικές αναμετρήσεις και κύμα αντιπαραθέσεων εντός του κόμματος, επελέγη από 135.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να ηγηθεί του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
 

5 σχόλια:

Ανδρέας Τσιφτσιάν είπε...

Η αριστερά πέθανε, ζήτω η νεοφιλελεύθερη αριστερά.

Σκύλεψαν κάθε έννοια που βρέθηκε μπροστά τους ("αριστερά", "προοδευτισμός", "δικαιώματα", "φασίστας", "πατριωτισμός" κοκ). Άλλαζαν τις έννοιες των λέξεων για να τις προσαρμόσουν στα ανομήματά τους. Τους τέλειωσαν κι αυτές, δεν έχουν πια άλλες να μαγαρίσουν, οπότε, ελλείψει "καύσιμης ύλης", όπως τα ζόμπι, θα αρχίσουν να κατασπαράζουν τώρα ο ένας τον άλλον.

Με μια αυταπάτη ξεκίνησε,
με μια αυταπάτη τελειώνει.

ΥΓ. Κάποτε θα έβαζα τη λέξη αριστερά σε εισαγωγικά, προφανώς διότι δε θα ήθελα να τους τη χαρίσω. Τώρα, όχι πια. Σε έννοια συλημένη, εισαγωγικά δε μπαίνουν! Ενθάδαι κείται παρα φύσιν βιασμένη και πεταμένη στα απόνερα.

Karma is a bitch

Ανώνυμος είπε...

Πάντως επίσης αριστερός δεν είναι όποιος μιλαν ρατσιστικα και υποτιμητικά για Τούρκους, Πακιστανούς κλπ

Ανδρέας Τσιφτσιάν είπε...

"Όλα τα έκανε καλά ο αγαθός Θεός στον κόσμο.
Eκτός από ένα:
Έβαλε όρια στην ανθρώπινη λογική.
Στην ηλιθιότητα όμως... ΟΧΙ!"

Πάλι ad hominem, πάλι name calling, πάλι παραποίηση εννοιών. Μόνο έτσι μπορείτε :-).

Όπως καταλαβαίνεις 11:17 δεν κατεβαίνω ποτέ στο γήπεδο της βλακείας. Είναι βέβαιον πως θα χάσω κατά κράτος :-). Οπότε παίξε μπακότερμα μόνος σου. Θα κερδίσεις σίγουρα :-).

Ανώνυμος είπε...

Καλοί οι εξυπνάκισμοι αλλά εσύ γιατί μυγιαστηκες;
Αλλά μάλλον έβγαλε λαβράκι ο 11:17....

Ανώνυμος είπε...

πως τους πονάς έτσι ρε Ανδρέα. Λυπήσου τους. Έχει κι άλλους περίμενε θα μαζευτούν κι άλλοι. Η βλακεία περισεύει. Ηθικό πλεονέκτημα όχι αστεία

Το Προφίλ μας