Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Πρόγραμμα επισκέψεων του Συνδυασμού ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Πρόγραμμα επισκέψεων του Συνδυασμού ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023


 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είδα την εκπομπή στο κανάλι WEST της Κοζάνης.Μεγάλη εντύπωση μου έκανε ότι τα τιμολόγια που παρουσίασε η Κα Σπυρίδου και πού υπάρχουν στην διαύγεια,ο Ελευθερίου το χαραχτήρησε λαϊκισμό.Τί άλλο για να πειστεί ο κόσμος ότι η σημερινή Δημοτική αρχή είναι μιά παρέα;Ελευθερίου χόρτασες τον αδελφό σου από τιμολόγια και αυτό το λές λαϊκισμό;ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Είδα την εκπομπή στο κανάλι WEST της Κοζάνης.Μεγάλη εντύπωση μου έκανε ότι τα τιμολόγια που παρουσίασε η Κα Σπυρίδου και πού υπάρχουν στην διαύγεια,ο Ελευθερίου το χαραχτήρησε λαϊκισμό.Τί άλλο για να πειστεί ο κόσμος ότι η σημερινή Δημοτική αρχή είναι μιά παρέα; ... από τιμολόγια και αυτό το λές λαϊκισμό;ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν ρε παιδιά νά κόβονται τόσα τιμολόγια από τον Δημο σέ συγκεκριμένα άτομα που έδειξε η Σπυρίδου απόψε στην TV;;;;; Αυτά νά τά βλέπει ο κόσμος που παλεύει για την καθημερινότητα!!!!

Ανώνυμος είπε...

aivres χθες έγινε debate μεταξύ τόν υποψήφιον Δημάρχων Σερβίων βάλτο για να δει ο κόσμος που παλεύει για τό μεροκάματο τί τιμολόγια έχουν πληρωθεί όπως έδειξε η κ.Σπυριδου σέ ανθρώπους πού είναι συγγενείς υποψήφιον που είναι στην παράταξη τού Ελευθερίου,!!!!!! και αυτά η κ.Σπυριδου τά πήρε από την διαύγεια!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΠΑΩ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ
http://ai-vres.blogspot.com/2021/03/blog-ai-vres-kozanimedia-top-channel.html

Ανώνυμος είπε...

έχει σε ένα τοπικό σάιτ εφημερίδας ένα άρθρο διαδημιστικό των ομορφιών της περιοχής μας
γράφει στο τέλος .Σ. Ευχαριστώ πολύ τον Δήμαρχο Σερβίων κ. Χρήστο Ελευθερίου, για το φωτογραφικό υλικό και τις χρήσιμες πληροφορίες που μου παρείχε για τη συγγραφή του παρόντος άρθρου.

υπογράφει ένας Ο Δρ. Ιωάννης Γκιτσάκης (twitter @gitsakis) είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω στη Θεσσαλονίκη, με ειδίκευση στις Δημόσιες Συμβάσεις και στις Συμβάσεις Παραχώρησης και ΣΔΙΤ, Διδάκτωρ Διοικητικού Δικαίου και Σύμβουλος Επενδύσεων και Τουριστικών Επιχειρήσεων. (ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)

και μετά πάω στην ΔΙΑΓΕΙΑ και τι βλέπω; ΠΑΝΩ ΑΠΟ 12.000 ΕΥΡΩ ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ!

Ε ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ!!!!!!!! ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΕΤΟΙΑ "ΣΕ ΤΑΙΖΩ ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ" ! ΑΝΤΕ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΑΡΚΕΤΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΚΙΤΣΑΚΗΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΔΙΑΥΓΕΙΑ: 14.300 ΕΥΡΩ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2023!!!!!
ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι αδιάνοητο ότι ο Ελευθερίου ακόμη και σήμερα λέει ότι αυτός δεν πρότεινε χυταμ στα Μανέ αλλά το έκανε η περιφέρεια! Την στιγμή που υπάρχει βίντεο που τον δείχνει να το λέει δίπλα στον Τσίπρα λίγες ημέρες μόλις ανέλαβε την δημαρχία! Χωρίς να ρωτήσει κανέναν! Το είχε ήδη στο μυαλό του από πριν τις εκλογές του 2019!!!!
Πώς λέγεται αυτός που λέει ΨΕΜΜΑΤΑ εν ψυχρω; όποιος μπορεί να βάλει το βιντεο

Ανώνυμος είπε...

Με την Χριστοδούλου στο ντιμπέιτ ο Ποντίκης έλεγεφέρτε μου ένα χαρτί που να λέει ότι ο δήμαρχος ήθελε ΧΥΤΑΜ!!!!

Ανώνυμος είπε...

19.06 τώρα τρώγοντας ένα ωραίο μπιφτεκάκι ας δεί το βίντεο.

Το Προφίλ μας