Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Ο κ. Ανδρέας Τσιφτσιάν στο Ραδιόφωνο της ΕΡΤ «Η Φωνή της Ελλάδας», στην εκπομπή «Έλληνες παντού», με τον Θανάση Χούπη, την Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2023,

Ο κ. Ανδρέας Τσιφτσιάν, Οικονομικός Αναλυτής, με σπουδές στην Οικονομία και στο Cοntrolling, στα πανεπιστήμια Marburg και Giessen της Γερμανίας, στο Ραδιόφωνο της ΕΡΤ «Η Φωνή της Ελλάδας», στην εκπομπή «Έλληνες παντού», με τον Θανάση Χούπη, την Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2023, στις 18:05. Σε μια συζήτηση για τη νέα Γενοκτονία των Αρμενίων, στο Ναγκόρνο Καραμπάχ και την ενδεχόμενη σχέση των εν λόγω εξελίξεων με το Κυπριακό.
Τη σχέση αυτοδιάθεσης μειονοτήτων και εδαφικής κυριαρχίας κρατών και τους κινδύνους για το παράδειγμα της Κύπρου (συνδυάζοντας τη στάση της Μόσχας και τις δηλώσεις Πεσκόφ). Καθώς και την πορεία των ελλαδοτουρκικών σχέσεων και του Κυπριακού, μετά το Βίλνιους και τη Νέα Υόρκη.
Ο κ. Ανδρέας Τσιφτσιάν είναι Οικονομολόγος. Σπούδασε οικονομική επιστήμη και cοntrolling στα πανεπιστήμια Marburg και Giessen της Γερμανίας. Εργάστηκε ως οικονομικός αναλυτής στη Γερμανία, ενώ σήμερα εργάζεται σε πολυεθνική εταιρεία στην Αθήνα. Είναι αρθρογράφος - αναλυτής, της πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Σέρβια της Μακεδονίας.
Για ακρόαση της εκπομπής, συντονιστείτε στη διαδικτυακή διεύθυνση: https://www.ertecho.gr/.../i-foni.../show/ellines-pantou/ ή επιλέξτε μια από τις παρακάτω, εναλλακτικές δυνατότητες:
-Στην Ελλάδα, από τις συσκευές τηλεόρασης, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».
-Στην Κύπρο, επίσης, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεων.
-Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTflix.
-Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.
-Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E. και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.
-Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).
-Μέσω Deezer: Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.
-Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.
-Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.
-Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο λόγος, εάν μη δηλοί, ου ποιήσει το εαυτού έργον. Αριστοτέλης
Πολλά συγχαρητήρια για τη συνέντευξη σας.

Το Προφίλ μας