Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Αρραγής η ομάδα “ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ” - συνάντηση του συνδυασμού (φωτογραφίες)

Η ομάδα συναντήθηκε και ενωμένη χαράζει πορεία καθαρού και έντιμου αγώνα. Υπόσχεση και των εκατόν εξήντα δύο συναδέλφων; Να πορευτούμε τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά  δημιουργικά και αξιόπιστα.

Οι “Ναιάδες” και ο Σάκης Ντούφας μας φιλοξένησαν σε ήρεμο και ποιοτικό περιβάλλον.

Φίλοι και συνοδοιπόροι της “ΣΤΑΣΗΣ ΣΕΡΒΙΩΝ” με τη Νίκη. Δείτε τις φωτογραφίες:


 








 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή σας επιτυχία,με την ΝΊΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια Κα Χριστοδούλου για την εμφάνισή σας στο τηλεοπτικό κανάλι TOP της ΚΟΖΆΝΗΣ.Έξυπνη, ψύχραιμη,σοβαρή και με επίπεδο υποψήφια Δημοτική σύμβουλος, ο κόσμος καταλαβαίνει.Απο την άλλη πλευρά,ο Ελευθερίου πρέπει να προσέξει ποιούς στέλνει για εκπροσώπηση,γιατί με τον Ποντίκη άλλη μιά φορά γίναμε ρεζίλι.Πώς είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος νάναι Δημοτικός παράγοντας και μάλιστα αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών;

Ανώνυμος είπε...

@12:45. Μπορεί το λέγειν να μην είναι το φόρτε του, αλλά είναι καλός στο μαγείρεμα και στις ισορροπίες επί της (ετοιμόρροπης, πλεόν) γέφυρας (όχι της λίμνης Πολυφύτου, της άλλης).

Ανώνυμος είπε...

Η παράταξη Ελευθερίου έχει χάσει τον προσανατολισμό της, βλέποντας ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά οι υποψήφιοι σύμβουλοι του επιδίδονται καθημερινά σε αντιπολίτευση επιπέδου κουτσουμπολιού και επί της ουσίας διάλογος κανένας. Συγχαρητήρια στην κυρία Χριστοδούλου για το ήθος, την εντιμότητα αλλά και την ειλικρίνεια της.

Ανώνυμος είπε...

Χθες το βράδυ είχε τους τρεις υποψηφίους δημάρχους στο Topchannel
Με ειλικρίνεια αναρωτιεμαι : ο κος Ελευθερίου αυτόν τον τρόπο χρησιμοποιεί όταν απευθύνεται στα παιδιά που κάνει φροντιστήριο;
Ανεξάρτητα από τις πολιτικές απόψεις και αντιπαραθέσεις (αν και δεν βρήκα πολιτικές απόψεις στον νυν Δήμαρχο από τις τοποθετήσεις του παρά μόνο ανεδαφικές δικαιολογίες και άμα ακούσετε προσεκτικά συνεχώς διαψεύδει τον εαυτό του)
πρέπει οπωσδήποτε να αναρωτηθεί τι παράδειγμα δίνει σαν πρώτος πολίτης του δήμου και και σαν εκπαιδευτικός έστω της ιδιωτικής φροντιστηριακής εκπαίδευσης. Πάντως από όσο καταλαβαίνω 4 χρόνια που τον ζούμε σαν δήμαρχο μάλλον αυτή είναι η συμπεριφορά του γενικά. Απρέπεια, αγένεια, υποτιμητική αντιμετώπιση του συνομιλητή. Πραγματικά εάν κερδίσει τις εκλογές πόση έπαρση ακόμα θα βγάλει; Κύριε Ελευθερίου μαζευτείτε.
Η κα Σπυρίδου παραμένει ειλικρινής προσγειωμένη και αν και μερικές φορές πήγε να χάσει την ψυχραιμία της σε γενικες γραμμές χειρίστηκε ήπια όσο ανθρωπίνως δυνατό μπορούσε την αγένεια.
Ο κος Γεωργακόπουλος αν και έχει δεχτεί πολλές επιθέσεις (αξέχαστη η τοποθέτηση στο δημοτικό συμβούλιο από τον άρχοντα "ΚΚΕ και ΧΑ μην είστε και θα τα βρούμε") παρέμεινε κύριος και φυσικά προβλέψιμος όντας πίστις στην κομματική γραμμή.
Επί την ευκαιρία: οι ρατσιστικοι και σεξιστικοι χαρακτηρισμοί για τους οποίους κατήγγειλε η ΕΣΗΕΜ-Θ τον Κο Ελευθερίου και τον Κο Μπουκουβάλα αφορούν την συγκεκριμένη δημοσιογράφο;

Το Προφίλ μας