Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Αναγγελία υποψηφιότητας Ευάγγελου Πράσσου με τον Συνδυασμό ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ

Συνδημότισσες και συνδημότες,
Φίλες και φίλοι,
Γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, μένουμε αλλά και δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά σε αυτό τον όμορφο τόπο, έναν τόπο με πλούσια ιστορία, τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης αλλά δυστυχώς τελείως παραμελημένο.
Αυτός λοιπόν ο Δήμος θα έπρεπε να είναι πρότυπο ανάπτυξης και ο ιδανικότερος τόπος για να ζει και να επισκεφθεί κάποιος.
Για να επιτευχθεί όμως αυτό θα πρέπει ο Δήμος μας μέσα από καινοτόμες ενέργειες και αδιάκοπο αγώνα να ανακτήσει την χαμένη αίγλη του και να αναδείξει τις δυνατότητες του.
Ανασυγκρότηση λοιπόν....δομικά και με εξωστρέφεια.
Δεν πιστεύουμε στους Μεσσίες, στις δογματικές αντιλήψεις και στις μαγικές λύσεις όπως κάποιοι υποστηρίζουν.
➡️ Πιστεύουμε στη συνένωση δυνάμεων.
➡️ Πιστεύουμε στο διάλογο, στη ζύμωση των σκέψεων, στην ανταλλαγή απόψεων.
Έτσι προχωράμε δημιουργικά.
➡️ Πιστεύουμε ότι τα πράγματα αλλάζουν δομικά, μόνο όταν οι κοινωνίες στηρίζουν την αλλαγή και, πιστεύοντας σε αυτή, την κάνουν κτήμα τους, συνεπώς και επιδίωξή τους.
➡️ Δεν επικροτούμε τη φιλοσοφία «ή εμείς ή κανείς».
Οι συνθήκες αλλάζουν μόνο από κάτω προς τα πάνω..
Στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν χωρούν κομματικά ή ιδεολογικά στερεότυπα. Η συλλογικότητα είναι κορμός, που ενώνει και διακλαδώνει τους κατευθυντήριους άξονες, για το εγγύς και το απώτερο μέλλον.
Μόνο μέσα από την ενότητα, υιοθετώντας ένα κοινό όραμα και καθιστώντας το προσωπικό καθήκον όλων, ανεξαρτήτως διαφορετικών απόψεων και αντιδράσεων, θα «χτίσουμε» ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.
Χωρίς περιορισμούς και προκαταλήψεις. Αυτό είναι το κλειδί για να προχωρήσουμε μπροστά.
➡️ Εμείς...«Αγαπάμε» την ευθύνη. Πιστεύουμε ότι στο τέλος της ημέρας, αν κάτι δεν έγινε, αν κάτι δεν καταφέραμε, η ευθύνη είναι δική μας και κανενός άλλου.
Η αυτογνωσία, η αποφασιστικότητα, αλλά πρωτίστως τα έγκαιρα αντανακλαστικά, είναι προσόντα ενός πολιτικού, ο οποίος ξέρει να αναλαμβάνει την ευθύνη των λόγων και των πράξεων του.
Εμείς λοιπόν με αίσθημα ευθύνης λέμε ..ΝΑΙ.. Μπορεί ο Δήμος μας..
✅ Να αποκτήσει μία ισχυρή φωνή στα κέντρα λήψεως των αποφάσεων όπου θα διεκδικεί κάθε εναλλακτικό χρηματοδοτικό εργαλείο και θα μπορεί να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ένα στοχευμένο αναπτυξιακό πρόγραμμα.
✅ Να θέσει ως προτεραιότητα την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής για όλους τους πολίτες σε όλες τις δημοτικές ενότητες και τα χωριά του τόπου μας, που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια φθίνουν και μαραζώνουν.
✅ Να μπορέσει να προσφέρει σύγχρονες σχολικές και αθλητικές υποδομές και να διοργανώσει σοβαρές πολιτιστικές εκδηλώσεις.
✅ Να αποκτήσει σύγχρονες κοινωνικές δομές για όσους συνανθρώπους μας έχουν πραγματική ανάγκη.
✅ Να εισάγει σύγχρονες τεχνολογίες για να μπορούν οι δημότες και οι επισκέπτες να ενημερώνονται και να εξυπηρετούνται.
➡️ Τώρα είναι η ώρα να αναλάβουμε όλοι οι ενεργοί πολίτες τη δική μας ευθύνη, να βγούμε μπροστά και να πάμε τον Δήμο Σερβίων πιο ψηλά.
Σε μια εποχή που η γενιά που εκπροσωπώ χάνει την εμπιστοσύνη της στην πολιτική, επιδιώκω να αγωνιστώ με όραμα και ζήλο, γκρεμίζοντας τα τείχη της δυσπιστίας ανάμεσα στον Δήμο και τον πολίτη.
Είναι η ώρα της γενιάς μας, να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο ως παραγωγός πολιτικών ιδεών με ενεργό συμμετοχή και παραγωγή έργου. Χωρίς υποσχέσεις και τυμπανοκρουσίες, αλλά με προτάσεις εφικτές.
Με συναίσθηση ευθύνης και πραγματική αγάπη για τον τόπο μας, νέοι άνθρωποι με διάθεση προσφοράς πλαισιωμένοι από ενεργούς πολίτες με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, ενώνουμε δυνάμεις και δηλώνουμε την απόφασή μας να αγωνιστούμε για τον τόπο μας.
Με πίστη, επιμονή και με τη δική σας στήριξη και εμπιστοσύνη μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Μπορούμε να κάνουμε το Δήμο Σερβίων.. ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΗΜΟ.
Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να βάλουν το “εμείς” πάνω από το “εγώ”, να κατανοήσουν ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε, να λειτουργήσουμε με το βλέμμα στις επόμενες γενιές γιατί… ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
Με τιμή,
Ευάγγελος Πράσσος
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε Σερβίων
ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ
ΛΑΖΑΡΙΤΣΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας